Архиви на ознаки: IPN profil

Технички спецификации на Ipn профилот

Npi profil fiyatları

Површина на Ipn профилот СЕКЦИЈА IPN Големина на профилот ПОВРШИНА A cm2 IPN 120 14,2 IPN 140 18,3 IPN 160 22,8 IPN 180 27,9 IPN 200 33,4 IPN 220 39,5 IPN 240 230 460 IPN 240 200 200 .

Што е Ipn профил?

Npi profil fiyatları

Што е Ipn профил? Ipn-профилите, познати и како Npi профили, се во форма на I поради нивната структура. I профилите се произведуваат со метод на топло валање. Челична палка се користи при производство на Ipn профили. Едноставно се загреваат до одреден степен и стануваат жар и добиваат форма I додека поминуваат меѓу валјаците. Ајде малку подетално да го објасниме производството на I профили со топло валање. […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик