Архиви на ознаки: istanbul boyalı sac imalatçıları

Цени на PPGI, галванизиран PPGI Истанбул

Boyalı saclar

Цени за обоени лимови Обоениот лим има различни области на употреба. Неговата најчеста употреба е покривот и обвивката. Во покривната покривка, генерално се претпочита како не-панел, односно обоен трапезоиден лист. Со монтирање на затемнети листови во трапезоидна форма, можете да ја заштитите челичната конструкција или вашата зграда од неповолни климатски услови како што се дожд, сончева светлина, студено време и снег.

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик