Архиви на ознаки: kazan çelikleri

P235GH Котелски челици

p355 kalite - erdemir 6345 kalite

P235GH Котелски челици Материјалот на P235GH Boiler Steels е нелегиран челик дефиниран во системот EN 10028 и EN10216. Тој нуди добра пластичност, цврстина, ладно свиткување и својства на заварување дури и при висока температура. Буквата „P“ означува „заварливо“, „G“ значи „меко греано“ и „H“ значи „зацврстено“. Во споредба со материјалот P265GH, челиците за котел P235GH имаат сличен хемиски состав, но помала содржина на јаглерод и […]

Карактеристики на листот за квалитет P235GH

Квалитетен лист P235 Квалитетните листови P235 се нарекуваат и челици за садови под притисок. Бидејќи челиците со квалитет p235 се отпорни на притисок, тие се користат во производството како што се производство на котли, котли за масло отпорни на притисок. Карактеристики на листот за квалитет P235GH Степен C Si Mn PSN Вкупно Cr Ni Mo Ti V Nb макс. макс. макс. макс. мин. макс. […]

цени на котелските плочи

10 mm sac fiyatları, sıcak haddelenmiş sac fiyatları, hot rolled steel price, siyah sac fiyatları

Цени на котелските плочи Цените на котелските плочи или челиците за котли се челици од групата P. Во оваа група е и 16mo3. Главно користени оценки се P235, P265, P295, P355 и 16MO3. Доблести квалитети се 6341 Erdemir Quality, 6335 Erdemir Quality, 6347 Erdemir Quality, 6352 Erdemir Quality, 6345 Erdemir Quality, 16Mo3 Erdemir Quality. Цените на котелските листови, […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик