Архиви на ознаки: kazan sacları farkları nelerdir

Челик од одделение P295

p295 kalite sac

Квалитетниот челик P295 Лимовите за котел со квалитет P295 особено се претпочитаат во областите на употреба кои се отпорни на притисок. Одделение C Si Mn PSN Вкупно Cr Ni Mo Ti V Nb макс. макс. макс. макс. мин. макс. макс. макс. макс. P235GH1,2) макс. 0,16 0,35 0,603) – 1,20 0,025 0,010 0,0124) 0,020 макс. 0,30 0,30 макс. 0,08 0,03 0,02 […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик