Архиви на ознаки: kazan sacları fiyatları

листови за котел

kazan sacları

Листовите за котли, исто така познати како челици на садови под притисок, се класи кои започнуваат со симболот "P". Котелските листови може да се користат во производството на котли или слична опрема на возилото отпорна на притисок поради нивната отпорност на притисок. Нивната разлика од челиците од групата St 37 или s235 е во тоа што тие се челици од групата P квалитет. Квалитет P235GH, квалитет P265GH, квалитет P355GH, квалитет 16MO3, P295GH […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик