Архиви на ознаки: kutu profil ağırlıkları

Тежини на профилот на кутијата

kutu profil ağırlık tablosu

Тежини на профилот на кутијата Димензиите на профилот на кутијата започнуваат од 10 mm x 20 mm и дебелина од 0,60 mm. Тежините на профилот на кутијата се дадени во метри поради нивната структура. Производството на профил на кутија е направено со челичен лим. Процесот на сечење се врши според отворената форма на профилот на кутијата што треба да се изработи од валаниот лист. Ако треба да се произведе квадратен профил на кутија од 50 mm x 50 mm, ролна широка 200 mm […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик