Архиви на ознаки: lazer kesim dudullu

ЛАСЕРСКИ НАСЕНИ ЦЕНИ

CNC-Laser-kesim

ЦЕНИ ЗА ЛАСЕРСКО СЕЧЕЊЕ Цените на ласерското сечење е најпрефериран метод за сечење метални делови. Машините за ласерско сечење се најбрзиот и најефикасен метод за сечење лим и метални материјали. Сечењата со ласерски машини се помазни од повеќето други методи на сечење и бараат помалку бришење и помалку завршна обработка како резултат на сечењата. Се разбира, оваа ситуација е за намалување на […]

цени за ласерско сечење

lazer kesim fiyatları, lazer kesim istanbul, lazer kesim hesaplama

Цени за ласерско сечење Цените на ласерското сечење варираат во зависност од дебелината на лимот што треба да се сече и димензиите на cnc ласерското сечење што треба да се направи. Разликите на оваа промена се рефлектираат во цените за сечење на ласерски cnc. Ако треба да се направи ласерско сечење лим, пресметката на цените за сечење на ласерски лим ќе се промени бидејќи дебелината на лимот што треба да се сече и нејзината големина на плочата влијаат на брзината на сечење. Пресметка на цените за ласерско сечење според см/сек […]

ласерско сечење на листови

lazer kesim dudullu, imes lazer kesim, istanbul lazer kesim, lazer kesim ikitelli, lazer sac kesim, lazer metal kesim, lazer kesim sac plaka

Ласерско сечење листови Во 1965 година, беше произведена првата машина за ласерско сечење за да се дупчат дупки за да се направат дијамантски калапи. Оваа машина е направена од Западниот истражувачки центар за електротехника. Сечењето лим со методот на прскање со кислород првпат го направија Британците во 1967 година. Во 1970-тите, ласерскиот титаниум се користел во воздушната технологија за сечење. Кога ќе ја погледнеме историјата на ласерското сечење листови, 50 […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик