Архиви на ознаки: lazer kesimciler

Ласерски пресек Истанбул

cnc lazer sac kesim fiyatları, lazer kesim fiyatları, lazer kesim firmaları, lazer metal kesim istanbull, laser kesim dudullu, lazer kesim ankara

Laser Cut Istanbul Laser Cut Istanbul е концентриран светлосен зрак со една бранова должина. Секоја светлина има бранова должина. Посебна бранова должина се користи за сечење метал, посебна бранова должина за ласерско сечење на галванизиран лим и посебна бранова должина за cnc ласерско сечење на нерѓосувачки лим. Така, секој метал има различен капацитет за апсорпција на светлина, а ова е […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик