Архиви на ознаки: levha direği

Производство на омега столбови

omega direk imalat, omega direk istanbul, omega direk fiyatları

Омега столбовите се галванизирани челични столбови кои се користат за да помогнат при монтажата на предупредувачките сообраќајни знаци поставени на патот за да се обезбеди безбедност. Омега столбовите се направени од галванизиран челик, а нивната робусна структура, отпорност на оксидација, односно корозија, ги прави отпорни на различни климатски услови. Перфорираните Omega столбови овозможуваат прилагодување на висината во склопот на предупредувачките сообраќајни знаци и други слични знаци. Омега Дирек во Истанбул Омега чинија […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик