Архиви на ознаки: metal çatı trapezi

10 август 27/200 Цени за насликани трапезоидни листови

Metalçatı trapez sacı

Ral 9002 27/200 1 метар Ширина на обоен трапезоиден лист Цени Ние произведуваме цени, големини и форми на трапезоидни листови за вашите искуства на отворено. Ние доставуваме различни големини на структурни греди за да ги задоволиме потребите на различни пазари. Трапезоидните соодноси на челик отсекогаш биле важни за фармите воопшто. Големината на трапезоидна челична лента е постоечки тип на покриви […]

Цени за олуци од метален покрив

oluklu Çatı Sacı

Цените на металните олуци на покривот варираат во зависност од големината на површината што треба да се користи, материјалот што треба да се користи во производството и дизајнот. Потребата од кран при аплицирање за големи структури е уште еден фактор што влијае на цената. Иако трошоците се зголемуваат при долготрајна работа, добиениот резултат ќе ве задоволи. Метални покриви Метални системи за покриви […]

Метален покрив

metal çatı kaplaması

Обложување на метални плочки Системите на покривот, кои можат да се нанесат со облога од метална плочка со многу метални материјали, им обезбедуваат на дизајнерите лесен, модерен и долготрајн покривен систем. Металните трапезни апликации на покривот направени од обоен лим и поцинкуван лим имаат различни техники на нанесување. Метален покрив Металниот покрив е долготраен, детален на таков начин што не апсорбира […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик