Архиви на ознаки: Oluklu sac

Метални брановидни лимови големини за покриви

trapez metal çatı kaplama uygulaması

Големини на метални брановидни лимови за покриви Додека големини на метални брановидни плочи за покриви имаат многу предности, може да биде многу збунувачки да се открие која големина да се избере. За среќа, постојат неколку стандардни големини на брановиден покривен материјал кои се и цврсти и издржливи. Во зависност од видот на употреба, можете да погледнете една од придружните големини на метални дупчиња: […]

Цени на брановидни поцинковани лимови

galvaniz oluklu sac

Производите од галванизиран лим се добиваат со премачкување на топло валани калеми и нискојаглеродни ладно валани листови со цинк со метод на топло потопување. Според барањата на купувачите, се произведуваат производи за употреба како ролни, стандардни, посакувани должини, гребени, трапезоидни, ролетни и брановидни или ѕидни профили. Цените на брановидни поцинковани лимови во зависност од ширината и дебелината […]

Брановидни покривни листови

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Oluklu Çatı sacı Kaplama Levhaları, sıcak daldırma galvanizli çelikten yapılmış oluklu desenli çatı kaplama saclarıdır. Bunların tamamı soğuk haddeleme tekniği ile ondüle edilmektedir. Bu tabakaların eğilme mukavemetini arttırmak için tabakalarda oluklar sağlanmıştır.   Oluklu çatı sacının özellikleri: 1. mükemmel işlenebilirlik. 2. Yüksek korozyon direnci. 3. İyi kaynaklanabilirlik. 4. Yüksek sertlik. 5. Uzun servis ömrü. [/vc_column_text][vc_single_image […]

Поцинкуван брановиден лим

galvaniz oluklu sac

Поцинкуван брановиден лим Поцинкуваните брановидни плочи се произведуваат со квалитет dx 51 помеѓу 0,40 mm и 1 mm. Може да се наведе дека поцинкуваните брановидни плочи се во една форма, за разлика од трапезоидните лимови. Ширината на галванизираните брановидни плочи може да се произведува во намотки од 1000 mm. Дебелина 0,25-1mm Ширина 1000-1200-1250 Брановидни поцинковани лимови произведени од поцинкуван калем лист од 1000 mm доаѓа во ширина од 875 mm. […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик