Архиви на ознаки: omega direk ankara

Omega Direct Истанбул

omega direk istanbul, omega direk ankara, omega direk fiyatları, omega direk imalatı

Омега Дирек Истанбул Омега Дирек Истанбул се галванизирани челични столбови кои се користат за да помогнат при монтажата на предупредувачките сообраќајни знаци поставени на патиштата за да се обезбеди безбедност. Омега столбовите се направени од галванизиран челик, а нивната робусна структура, отпорност на оксидација, односно корозија, ги прави отпорни на различни климатски услови. Перфорираните Омега столбови може да се подесуваат во висина при поставување на предупредувачки сообраќаен знак и други слични знаци.

Омега Маст

Омега столбови Омега столбовите се галванизирани челични столбови кои обично се користат за поставување на предупредувачки сообраќајни знаци кои се користат за да се обезбеди безбедност на автопатите. Изработени од галванизиран челик, омега столбовите се отпорни на тешки климатски услови со нивната робусна структура и отпорност на корозија. Предупредувачки сообраќаен знак и други […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик