?????? ?? ??????: P235GH kazan sac?

EN 10028-2:2017 P235GH Квалитетна челична челична плоча и цврстина на истегнување? Зошто?

p235gh mekanic özellikleri

EN 10028-2:2017 P235GH Квалитетна челична челична плоча и цврстина на истегнување? Зошто? P235GH, под притисок? Легура со низок јаглерод, специфицирана со EN за употреба во контејнери. е челик. Обично под притисок притисок, вклучувајќи садови, резервоари и котли Се користи за структурните компоненти на опремата за контејнери. Има одлична пластичност, цврстина и својства на ладно свиткување и заварување. Сепак, поскапо?, со висока јачина […]

mk_MK?????????? ?????