Архиви на ознаки: P355GH kalite

Карактеристики на листот P355GH – својства на челикот P355GH

p295 kalite sac

Карактеристики на челикот P355gh Кога ги испитуваме својствата на челикот со квалитет P355gh, гледаме дека јачината е поголема од квалитетните челици p235 и p295. Дебелината на квалитетните челични лимови p355, кои имаат поголема отпорност на топлина, обично започнува од 3 mm. Карактеристики на листот P355GH Степен C Si Mn PSN Вкупно Cr Ni Mo Ti V Nb макс. макс. макс. макс. мин. […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик