?????? ?? ??????: P355NL2

P355NL1 Кои се неговите хемиски својства?

P355NH çelik kalitesi kimyasal analizi

P355NL1 Кои се неговите хемиски својства? Можеби се прашувате какви се хемиските својства на P355NL1. Кога ќе го погледнете составот на челикот на цврстина на истегнување? Тоа е високојаглероден челик. Постојат многу видови на челик. 12 различни бои, секоја со свои карактеристики. серии и околу 350 различни има разновидност. Ако ви требаат повеќе информации за овие челици, продолжете да ја читате оваа статија. […]

Отпорен на топлина челик p355

Is?ya Dayan?kl? Çelik kaliteleri

Отпорен на топлина Челик P355GH Отпорен на топлина. челик P355GH челична плоча, EN10028 P355GH челични плочи, котел и челични плочи под притисок Тоа е еден вид материјал за контејнерски челик. EN10028 отпорен на топлина челик P355GH челичните лимови се карактеризираат со минимална цврстина на отстапување од 280-355 MPa и добра заварливост, па затоа се отпорни на топлина. челик P355GH челик главно се користи во топли течности. котли за носење, под притисок? […]

mk_MK?????????? ?????