Архиви на ознаки: plazma sac kesim istanbul

Модели со ласерско сечење во Истанбул

cnc lazer kesim örnekleri

МОДЕЛИ ЗА ЛАСЕРСКО СЕЧЕЊЕ ИСТАНБУЛ Денес, машините за ласерско сечење им нудат на малите и големите компании можност да запознаат ласерски исечени метали како што се нерѓосувачки, јаглероден челик, поцинкувани, па дури и алуминиумски материјали. Како резултат на тоа, тие имаат одлична можност економично и ефикасно да сечат високо сложени метални делови, прототипови и приспособени делови со ласер, вклучувајќи: Истанбул […]

Плазма сечење лимови, Плазма сечење метал dudullu истанбул цени

plazma sac kesim istanbul,oksijen sac kesim istanbul, cnc sac kesim istanbul, dudulu plazma kesim firmaları

Што е сечење со плазма? Плазма сечењето работи со примена на електрична струја на гасот што минува низ тесен крај. Гасови кои се користат при сечење на плазма листови: азот, аргон, кислород. Температурата на гасовите што се користат при сечење на плазма и кислород се зголемува за лесно согорување и тие стануваат гас. Со цел гасовите во течна состојба во боцата за гас лесно да изгорат во главата на плазмата, термичка обработка […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик