?????? ?? ??????: Rulo sac kesim hatt?

Намотка се сече на должина

Rulo boy açma , rulo boy kesme, bobin sac boy kesme, erdemir rulo sac boy kesme, galvaniz sac boy kesme, paslanmaz sac boy kesme, alüminyum sac boy kesme

Сечење со должина на калем: Тоа е машинската линија произведена за сечење на калем листови. Листовите од калем може да се исечат до саканата должина во овие линии.

mk_MK?????????? ?????