Архиви на ознаки: sıcak haddelenmiş sac fiyatları

Што е топло валани лист?

10 mm sac fiyatları, sıcak haddelenmiş sac fiyatları, hot rolled steel price, siyah sac fiyatları

Што е топло валани лист? Што е топло валани лист? Се проценува дека изумителот на топлото тркалање е Леонардо Да Винчи. Познато е дека Леонардо Да Винчи има цртежи поврзани со него. Но, познато е дека за прв пат е основана во Англија во 1590 година за да се произведуваат челични шипки по потреба за белгиско железо. Првата валана фабрика за производство на рамни производи била изградена во Понтипул, Англија, во 1670 година.

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик