Архиви на ознаки: tavan profil fiyatları

Цени на профилот на таванот U

Tavan profili, tavan alçıpan profili, alçıpanla tavan profili, açlıpan tavan birleştirme profili

Профил на таванот U Цени Цените на таванот U зависат од цените на галванизираниот лим бидејќи тие се произведени од галванизиран лим. Цените на галванизираниот лим, од друга страна, варираат во зависност од многу различни параметри како што се квалитетот, дебелината, дебелината на облогата. Профилот на таванот во форма на буквата У генерално започнува од 0,35 mm и е изработен од поцинкуван лим со дебелина од 0,60 mm. Потенки по нарачка […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик