Архиви на ознаки: temel plakası

Бетонски трапез во Истанбул

beton-altı-trapezi-istanbul

Истанбул Бетонски трапез 75/750 Истанбул Трапезоиден лим под бетон се нарекува и лим од палуба. Трапезоидните листови на палубата може да се монтираат едноставно и брзо наместо калапи за подот. Тие се подни листови за калапи кои можат да се произведуваат според саканата должина. Цените на лимовите на палубата може да се најдат со додавање на договорна работна сила на врвот на цените на галванизираниот лим. Производство на подбетонски трапез, бетонски трапез […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик