Архиви на ознаки: temel trapezi

Бетонски трапез во Истанбул

beton-altı-trapezi-istanbul

Истанбул Бетонски трапез 75/750 Истанбул Трапезоиден лим под бетон се нарекува и лим од палуба. Трапезоидните листови на палубата може да се монтираат едноставно и брзо наместо калапи за подот. Тие се подни листови за калапи кои можат да се произведуваат според саканата должина. Цените на лимовите на палубата може да се најдат со додавање на договорна работна сила на врвот на цените на галванизираниот лим. Производство на подбетонски трапез, бетонски трапез […]

Бетонски трапез во Истанбул

boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama

Истанбул Бетонски трапез Цените се менуваат секојдневно. Бетонските трапезоидни лимови се произведуваат од поцинкувани лимови. Посебни траги во одредени интервали има на трапезоидните листови произведени во форма 38/151 и во различни форми. По ова оформување, кое е направено за да го држи бетонот на поздрав начин, лесно може да се направи трапезно нанесување под бетон. ИСТАНБУЛ ПОД БЕТОНСКА ТРАПЕЗЕН САК Под бетонски трапезоиден лим […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик