Архиви на ознаки: trapez kaplama

Истанбул Трапез лист цени

boyalı sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çatı kaplama

Цени за трапезоидни листови во Истанбул, создадовме специјални продажни места во Истанбул Аташехир за нашите ценети клиенти, сега вашите нарачки се приближуваат како телефонски повик. Трапезоиден лист 27/200 форма, ширина на затворање, должина 100 cm, се произведува во саканата должина. Ценовникот на поцинкуван трапезоиден лим со ширина од 1 метар е следен. Цени за галванизиран лим Поцинкуваните лимови се […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик