Архиви на ознаки: trapez

Бетонски трапезоидни листови

Бетонскиот трапезоиден лим е еден од најпогодните материјали што се користат за обезбедување интегритет помеѓу бетонот и челикот во зградите.

Тегови на бетонски лимови

38-151 BETON ALTI TRAPEZ SAC- TEMEL SACI

Дебелина на лист (mm) 38/151 91 cm Затвора (mt/kg) 38/151 76 cm Затвора (mt/kg) 60/940 94 cm Затвора (mt/kg) 75/750 75 cm затвора (mt/kg) 0 .60 5.77 4,71 5,69 6.09 0,70 6,73 5,49 6,64 7,10 0,80 7.69 6.28 7.59 8.11 0,90 8.65 7.06 8.53 9.13 1.00 9.62 7.85 9.48 10.14 1.20 11.54 9.42 11.38 12.17 под конкретно […]

Бетонски трапез во Истанбул

beton altı trapez sac

Истанбул Бетонски трапезоиден лим Под-бетонските трапезоидни лимови се нарекуваат и лимови на палубата. Листовите на палубата може да се монтираат едноставно и брзо наместо калапи за подот. Тие се подни листови за калапи кои можат да се произведуваат според саканата должина. Цените на лимовите на палубата може да се најдат со додавање на договорна работна сила на цените на галванизираниот лим. Најчеста карактеристика во денешните градежни технологии е употребата на соодветни различни градежни материјали […]

Бетонски трапез во Истанбул

beton-altı-trapezi-istanbul

Истанбул Бетонски трапез 75/750 Истанбул Трапезоиден лим под бетон се нарекува и лим од палуба. Трапезоидните листови на палубата може да се монтираат едноставно и брзо наместо калапи за подот. Тие се подни листови за калапи кои можат да се произведуваат според саканата должина. Цените на лимовите на палубата може да се најдат со додавање на договорна работна сила на врвот на цените на галванизираниот лим. Производство на подбетонски трапез, бетонски трапез […]

Бетонски трапез Истанбул

beton-altı-trapezi-istanbul

Бетонски трапез Истанбул Под бетонски трапез Истанбул може да се произведува во различни форми. Најпреферирани форми се 27/200 бетонски трапез 38/151 бетонски трапез 60/940 бетонски трапез 75/750 бетонски трапез. БЕТОН ПОД БЕТОН ТРАПЕЗ ИСТАНБУЛ Под бетон Трапез истанбул треба да се постави на горниот дел од конструкцијата нормално на правецот на гредата. Челична плоча за покривање од бетон […]

Бетонски трапез

27-200 beton trapezi

Бетонскиот трапез е направен од галванизиран лим. Структурата на трапезоидот се појавува кога валаниот поцинкуван лим ќе се обликува со тоа што ќе го помине низ формата. Трапезоиден лим под бетон може да се произведува во различни форми. Овде одлучувачки фактор е длабочината на чекорот и растојанието на под-бетонскиот трапез. Генерално се произведува од валванизиран лим од 0,70 mm. Тежината на бетонски трапезоиден лим од 0,70 mm е околу 6,7 kg/mt. Таканаречената минус толеранција […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик