Цени на профилот на таванот U

Tavan profili, tavan alçıpan profili, alçıpanla tavan profili, açlıpan tavan birleştirme profili

Профил на таванот U Цени

Цени на таванот U профил Бидејќи е направен од поцинкуван лим, зависи од цените на поцинкуваниот лим. Цените на галванизираниот лим варираат во зависност од многу различни параметри како што се квалитетот, дебелината, дебелината на облогата. Профилот на таванот во форма на буквата У обично започнува од 0,35 mm и е изработен од поцинкуван лим со дебелина од 0,60 mm. Се прави во потенки дебелини по редослед.

Димензии на профилот на таванот U

 • 23 mm Должина на еден раб
 • 28 mm u ширина на задникот на профилот
 • 23 mm Должина на еден раб

Профилот U на таванот е со димензии 23 x 28 x 23 0,50 mm. Ние произведуваме U профили кои се користат за апликации на таванот во нашиот производствен капацитет во Истанбул.

Истанбул таванот U Профил производство

Во нашиот производствен производствен профил на таванот лоциран во Тузла, Истанбул, секојдневно произведуваме висок капацитет со ролна од машини. Покрај производството на многу модели на профили кои се користат во конструкцијата на таванот, произведуваме и ѕидни профили.

Плафонски и ѕидни профили кои ги произведуваме

 • TC таван c профил
 • TU таванот u профил
 • DC50 Wall C50 профил
 • DC75 Wall C75 профил
 • DC100 Wall C100 профил
 • DU50 Wall U50 профил
 • DU75 Ѕид U75 профил
 • DU100 Ѕид U100 профил
 • DK Перфориран аголен профил
 • Профил на аголот на кариран ѕид BDK

Истанбул Wall U Profile Production

Ние произведуваме wall u профил во наша сопствена структура. Поцинкуваниот ролна лим се произведува со поминување низ машина за ролни по сечењето.

Димензии на профилот на ѕид U

 • DC50 Wall C50 профил
 • DC75 Wall C75 профил
 • DC100 Wall C100 профил
 • DU50 Wall U50 профил
 • DU75 Ѕид U75 профил
 • DU100 Ѕид U100 профил
 • DK Перфориран аголен профил
 • Профил на аголот на кариран ѕид BDK

 

Профил на таванот U Тежини

 • 0,314 kg/парче 3 m 0,50 mm)
 • 0,377 kg/единица (3 mt 0,60 mm)

 

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик