Категорија Архива: yassi-ürünler

Црн лим, ладно валани лим, плоча, плоча, бродски лим, поцинкуван лим, бел лим, метална плоча, челична плоча

Производство на кабини за земјотреси

deprem kabini

Производство на кабина за земјотреси Кабината за земјотреси е челична конструкција која се состои од челични столбови, греди и панели. Лесно може да се инсталира во итен случај без потреба од тешка опрема. Ова е модуларна кабина со монтажни панели изградени да издржат земјотреси. Нашите производи ги користат локалните власти и организациите за помош при катастрофи во програмите за подготвеност за итни случаи. Кабини за земјотреси, едносемејни, повеќесемејни […]

Хемиска структура на челик А516 класа 70

ASTM A516 kalite çelik mekanik özellikleri

Хемиска структура на челик A516 степен 70 ASTM A516 степен 70 е стандардна спецификација за јаглероден челик. Се користи во резервоари за масло и садови под притисок и ја зголемува цврстината на челикот за време на заварувањето. Постојат четири различни степени на челик А516, вклучувајќи го и одделение 70, најшироко користен. Максималната дебелина на плочите зависи од нивниот состав и барањата за механички својства. Од калем […]

ASTM A516 квалитетен челик 

ASTM A516 kalite çelik mekanik özellikleri

ASTM A516 Grade Steel Постојат многу фактори кои треба да се земат предвид при нарачка на ASTM A516 grade 70 челик. Важно е да се напомене дека постојат многу различни димензионални барања за овој материјал. Дебелината исто така може да варира. Општо земено, ќе сакате да нарачате нормализирање на вашата челична плоча. Можете исто така да нарачате ослободување од стрес за подебели плочи. Ако не сте сигурни што ви треба, мелницата ќе […]

EN 10028-2:2017 P235GH Квалитетна челична плоча Што е принос и цврстина на истегнување?

p235gh mekanic özellikleri

EN 10028-2:2017 P235GH Kalitesi Çelik Levha Akma ve Çekme Dayanımı Nedir? P235GH, basınçlı kaplarda kullanım için EN tarafından belirtilen, düşük karbonlu alaşımlı bir çeliktir. Genellikle basınçlı kaplar, tanklar ve kazanlar dahil olmak üzere basınçlı kap ekipmanının yapısal bileşenleri için kullanılır. Mükemmel plastisite, tokluk ve soğuk bükme ve kaynak özelliklerine sahiptir. Ancak, daha pahalı, yüksek mukavemetli […]

P355NL1 Кои се неговите хемиски својства?

P355NH çelik kalitesi kimyasal analizi

P355NL1 Кои се неговите хемиски својства? Можеби се прашувате какви се хемиските својства на P355NL1. Кога ќе го погледнете составот на челикот, тоа е јаглероден челик со висока цврстина на истегнување. Постојат многу видови на челик. Има 12 различни серии и околу 350 различни варијанти, секоја со свои карактеристики. Ако ви требаат повеќе информации за овие челици, продолжете да ја читате оваа статија. […]

Предности на профилот од галванизиран челик

Galvanizli Çelik Profil

Предности на профилот од галванизиран челик Постојат многу придобивки од користењето на профилот од галванизиран челик. Во споредба со делот од негалванизиран челик, факторот на пресек на поцинкуваниот челик е до 109 пати поголем, зголемувајќи ја неговата употреба за околу седумдесет проценти. Најмалиот фактор на пресек е 2 mm, кој има фактор на пресек од сто седумдесет и еден. Најголемата придобивка од галванизираниот челик е огнот […]

Производство на патни бариери од галванизиран челик

2,5 mm çelik yol bariyeri imalatı

Производство на патни бариери од галванизиран челик Линијата за производство на патни бариери од галванизиран челик може да формира различни сообраќајни бариери. Линијата вклучува неколку поединечни компоненти, вклучително и фидер, размотувачка, исправувач, перница за удирање, клипер и сложувач. Сите овие компоненти работат заедно за да создадат различни форми и големини, што го олеснува прилагодувањето на бариерата за да ги исполни вашите спецификации. Повеќе […]

Видови бои на метален покрив

Metalçatı trapez sacı

Metal Çatı Renk Çeşitleri Galvanizli Trapez Saclar, yüksek kaliteli galvanizli yapı çeliğinden yapılmıştır. Metal çatı renk çeşitleri aynı zamanda trapez sac seçenekleridir. Yuvarlak kenarları daldırma galvaniz kaplamalıdır. İlgili düz uçlarda vinç halkaları takılabilmektedir. Bu metal çatı kaplama levhaları tüm dünya da yaygın olarak kullanılmaktadır. Şekilleri çekici ve renkleri zengindir. Ayrıca güçlü ve dayanıklıdırlar. Metal çatı […]

Метален трапезоиден лим Цена

metal trapez sac fiyatları

Цена на метален трапезоиден лим Цената на цената на металниот трапезоиден лим варира огромно во зависност од видот на користениот профил. Постојат неколку фактори кои можат да влијаат на цената. Проверката со 18 мерач е најекономичната одлука, додека листот со 20 мерачи е најскапата одлука. Големината на челикот што се користи за трапезоидниот лим варира во зависност од видот на покривот. Дебелината на металот зависи од тоа колку дебела треба да бидете. Метал […]

Метални брановидни лимови големини за покриви

trapez metal çatı kaplama uygulaması

Големини на метални брановидни лимови за покриви Додека големини на метални брановидни плочи за покриви имаат многу предности, може да биде многу збунувачки да се открие која големина да се избере. За среќа, постојат неколку стандардни големини на брановиден покривен материјал кои се и цврсти и издржливи. Во зависност од видот на употреба, можете да погледнете една од придружните големини на метални дупчиња: […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик