Категорија Архива: Galvaniz sac

Предности на профилот од галванизиран челик

Galvanizli Çelik Profil

Предности на профилот од галванизиран челик Постојат многу придобивки од користењето на профилот од галванизиран челик. Во споредба со делот од негалванизиран челик, факторот на пресек на поцинкуваниот челик е до 109 пати поголем, зголемувајќи ја неговата употреба за околу седумдесет проценти. Најмалиот фактор на пресек е 2 mm, кој има фактор на пресек од сто седумдесет и еден. Најголемата придобивка од галванизираниот челик е огнот […]

Метални брановидни лимови големини за покриви

trapez metal çatı kaplama uygulaması

Големини на метални брановидни лимови за покриви Додека големини на метални брановидни плочи за покриви имаат многу предности, може да биде многу збунувачки да се открие која големина да се избере. За среќа, постојат неколку стандардни големини на брановиден покривен материјал кои се и цврсти и издржливи. Во зависност од видот на употреба, можете да погледнете една од придружните големини на метални дупчиња: […]

Фактори кои влијаат на цените на трапезоиден лим од метален покрив

Trapez çatı sacları

Фактори кои влијаат на цените на трапезоиден лим од метален покрив Постојат многу варијабли кои влијаат на цената на цените на трапезоидните лимови од метален покрив. Еден од најголемите е мерачот, кој е дебелината на челикот. Колку е подебел челикот, толку е поскап металниот трапезоиден лим. Постојат неколку видови на профили, и секој има алтернативна мерка. Можете да најдете изрази за трапезоиден лист на интернет, но секој […]

Предности на метални покривни листови

METAL ÇATI KAPLAMA

Предности на металните покривни листови Металните покривни листови се одличен избор за сопствениците на куќи кои сакаат да го избегнат ризикот од идно уривање и да ја зачуваат вредноста на нивниот дом. Постојат неколку видови на овие материјали, вклучувајќи галванизиран челик и бакар, и секој нуди различни придобивки. Во зависност од типот на покривот што ви треба, можете да избирате помеѓу рамни, накосени или поплочени стилови на покрив.

Фактори што треба да се земат предвид кога се разгледува цената на металните покривни плочи

ÇELİK ÇATI KAPLAMA

Фактори што треба да се земат предвид кога се разгледуваат цените на металните покривни панели Цената на металните плочи на покривот Цената зависи од основниот материјал што се користи за изработка на панелите. Повеќето материјали се продаваат ширум светот како стока и се цените соодветно. Бакар, цинк и алуминиум се меѓу најчестите метали кои се користат во системите за покриви. Цената на овие материјали е од 10 до 50 долари за метар квадратен. Нерѓосувачки метали […]

Зошто цената на галванизираниот челик е толку висока?

Galvaniz çelik fiyatları neden yüksek

Зошто цената на галванизираниот челик е толку висока? Постојат голем број фактори кои предизвикаа пораст на цените на галванизираниот челик неодамна. Значителниот недостиг на снабдување резултираше со високи цени на челикот. Во некои случаи, нема доволно челик за да се задоволи побарувачката. Дополнително, снабдувањето со дрва е речиси двојно зголемено од пандемијата „Ковид-19“. Целокупната цена на галванизиран челик го достигнува врвот на циклусот […]

Зошто да избереме галванизиран челик?

galvaniz çelik

Зошто да избереме галванизиран челик? Поцинкуваниот челик се користи речиси 2.000 години поради неговата незаменлива способност да трае многу долго и да се спротивстави на 'рѓата. Топло поцинкуваниот челик и галванизираниот челик со галванизација се изработуваат со различни методи, а облогите со цинк поцинкуван рѓа сосема поинаку. Дознајте од нас за овие процеси на галванизација (тука) и како корозијата на цинкот варира помеѓу нив.

Број на обврзници со галванизиран профил

Иако бројот на обврзници со галванизиран профил варира во зависност од фабриките, тие се генерално исти. Може да добиете галванизирани вратоврски профили од нашиот магацин во Истанбул, или можеме да ги испорачаме на големо од нашиот склад во Диловаси. Поцинкуван профил Броеви за вратоврска Големина Парчиња Големина Парчиња Големина на

Цени за олуци од метален покрив

oluklu Çatı Sacı

Цените на металните олуци на покривот варираат во зависност од големината на површината што треба да се користи, материјалот што треба да се користи во производството и дизајнот. Потребата од кран при аплицирање за големи структури е уште еден фактор што влијае на цената. Иако трошоците се зголемуваат при долготрајна работа, добиениот резултат ќе ве задоволи. Метални покриви Метални системи за покриви […]

Цени на брановидни поцинковани лимови

galvaniz oluklu sac

Производите од галванизиран лим се добиваат со премачкување на топло валани калеми и нискојаглеродни ладно валани листови со цинк со метод на топло потопување. Според барањата на купувачите, се произведуваат производи за употреба како ролни, стандардни, посакувани должини, гребени, трапезоидни, ролетни и брановидни или ѕидни профили. Цените на брановидни поцинковани лимови во зависност од ширината и дебелината […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик