Категорија Архива: Trapez sac

Видови бои на метален покрив

Metalçatı trapez sacı

Metal Çatı Renk Çeşitleri Galvanizli Trapez Saclar, yüksek kaliteli galvanizli yapı çeliğinden yapılmıştır. Metal çatı renk çeşitleri aynı zamanda trapez sac seçenekleridir. Yuvarlak kenarları daldırma galvaniz kaplamalıdır. İlgili düz uçlarda vinç halkaları takılabilmektedir. Bu metal çatı kaplama levhaları tüm dünya da yaygın olarak kullanılmaktadır. Şekilleri çekici ve renkleri zengindir. Ayrıca güçlü ve dayanıklıdırlar. Metal çatı […]

Метален трапезоиден лим Цена

metal trapez sac fiyatları

Цена на метален трапезоиден лим Цената на цената на металниот трапезоиден лим варира огромно во зависност од видот на користениот профил. Постојат неколку фактори кои можат да влијаат на цената. Проверката со 18 мерач е најекономичната одлука, додека листот со 20 мерачи е најскапата одлука. Големината на челикот што се користи за трапезоидниот лим варира во зависност од видот на покривот. Дебелината на металот зависи од тоа колку дебела треба да бидете. Метал […]

Метални брановидни лимови големини за покриви

trapez metal çatı kaplama uygulaması

Големини на метални брановидни лимови за покриви Додека големини на метални брановидни плочи за покриви имаат многу предности, може да биде многу збунувачки да се открие која големина да се избере. За среќа, постојат неколку стандардни големини на брановиден покривен материјал кои се и цврсти и издржливи. Во зависност од видот на употреба, можете да погледнете една од придружните големини на метални дупчиња: […]

Фактори кои влијаат на цените на трапезоиден лим од метален покрив

Trapez çatı sacları

Фактори кои влијаат на цените на трапезоиден лим од метален покрив Постојат многу варијабли кои влијаат на цената на цените на трапезоидните лимови од метален покрив. Еден од најголемите е мерачот, кој е дебелината на челикот. Колку е подебел челикот, толку е поскап металниот трапезоиден лим. Постојат неколку видови на профили, и секој има алтернативна мерка. Можете да најдете изрази за трапезоиден лист на интернет, но секој […]

Предности на метални покривни листови

METAL ÇATI KAPLAMA

Предности на металните покривни листови Металните покривни листови се одличен избор за сопствениците на куќи кои сакаат да го избегнат ризикот од идно уривање и да ја зачуваат вредноста на нивниот дом. Постојат неколку видови на овие материјали, вклучувајќи галванизиран челик и бакар, и секој нуди различни придобивки. Во зависност од типот на покривот што ви треба, можете да избирате помеѓу рамни, накосени или поплочени стилови на покрив.

Како да се спореди цената на металните покривни листови

Metal Çatı Kaplama

Како да ја споредите цената на металните покривни листови Кога ја споредувате цената на металните покривни листови, прво треба да размислите дали ви треба обложување во голема зграда. Облогата можете да ја набавите во центар за подобрување на домот по разумна цена. Можете исто така да земете покривни листови од покрив и да ги инсталирате сами ако сте сигурни за висината. Иако цената е генерално прифатлива, металот е остар […]

Фактори што треба да се земат предвид кога се разгледува цената на металните покривни плочи

ÇELİK ÇATI KAPLAMA

Фактори што треба да се земат предвид кога се разгледуваат цените на металните покривни панели Цената на металните плочи на покривот Цената зависи од основниот материјал што се користи за изработка на панелите. Повеќето материјали се продаваат ширум светот како стока и се цените соодветно. Бакар, цинк и алуминиум се меѓу најчестите метали кои се користат во системите за покриви. Цената на овие материјали е од 10 до 50 долари за метар квадратен. Нерѓосувачки метали […]

Цени за метална плочка во Истанбул

metal roof colors

İstanbul Metal Kiremit Fiyatları İstanbul metal kiremit fiyatları her projeye göre değişiklik göstermektedir. Uygulama alanının büyüklüğü bu konuyu doğrudan etkilemektedir. Dolayısıyla evlere ya da iş yerlerine uygulanmadan önce ölçüler alınarak, buna göre ortalama rakamlar belirlenmektedir. Ayrıca yapılan işin ve kullanılan metalin kalitesi de fiyatlar üzerinde önemli bir etkendir. Farklı çatı tiplerine kolayca uygulanabilmekte olup, pratik […]

Како да изберете евтин обоен метален систем за покриви

metal roof colors

Како да изберете евтин обоен метален систем за покриви Ако сакате неконвенционален покрив, изборот на евтин обоен метален систем за покриви е одлична опција. Сепак, треба да бидете малку внимателни при изборот на боја за вашиот покрив. Општо земено, боите претставени во овие графикони се ограничени. Можете да видите само мал примерок од бојата на табелата со бои. Покрај тоа, овие чипови не ја одразуваат вистинската боја на вашиот покрив. Точна […]

10 август 27/200 Цени за насликани трапезоидни листови

Metalçatı trapez sacı

Ral 9002 27/200 1 метар Ширина на обоен трапезоиден лист Цени Ние произведуваме цени, големини и форми на трапезоидни листови за вашите искуства на отворено. Ние доставуваме различни големини на структурни греди за да ги задоволиме потребите на различни пазари. Трапезоидните соодноси на челик отсекогаш биле важни за фармите воопшто. Големината на трапезоидна челична лента е постоечки тип на покриви […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик