Категорија Архива: Yol bariyeri

безбедносни бариери на автопатот

Galvanizli çelik yol bariyeri

Otoyol güvenlik bariyerleri Otoyol güvenlik bariyerlerinin tüm yol kullanıcıları için paha biçilmez bir gücenlik sağlar. Otoyol Güvenlik bariyeri , tüm yol kullanıcıları için değerli koruma sağlayan sistemlerle karayolu sektörü için kilitdir. Güvenlik bariyerleri gibi pasif koruyucu cihazların önemi yol kullanıcıları tarafından genellikle gözden kaçırılabilir, ancak otoyol tasarımcıları tarafından iyi anlaşılır. Hatalı bir aracı tekrar yola […]

Производство на патни бариери од галванизиран челик

Galvanizli çelik yol bariyeri

Производство на патни бариери од галванизиран челик Линиите за производство на патни бариери од галванизиран челик можат да формираат различни сообраќајни бариери. Линијата вклучува неколку засебни компоненти: фидер, размотувачка, исправувач, преса за удирање, клипер и сложувач. Овие компоненти работат заедно за да создадат различни форми и големини, што го олеснува прилагодувањето на бариерата за да ги исполни вашите спецификации. Патна бариера од галванизиран челик Стандардната патна бариера во Турција, […]

Производство на патни бариери

çelik yol bariyeri imalatı

Изработка на патни бариери Производната линија за производство на бариери на патиштата ќе вклучува хидрауличен размотувач, патна количка, систем за нивелирање и уред за хидраулично смолкнување. Системот, исто така, ќе вклучува обликувана машина за хидраулична преса 315T, станица за дупчење и машински дел за формирање ролна. Посебен електричен контролен кабинет ќе го надгледува целиот производствен процес. Подолу е детален преглед на компонентите на линијата за производство на оградата […]

Димензии на заштитната ограда на автопатот

çelik yol bariyeri üretimi

Димензии на заштитните огради за автопат Големините на заштитните огради на автопатот се важни за безбедноста на автопатот. Овој материјал е дизајниран да го издржи ударот на возилото, но сепак е естетски пријатен. Различни стилови на челични заштитни огради за автопат се достапни во различни стилови и материјали. Столбот е уште еден важен дел од системот за безбедност на патиштата и може да биде направен од челик или дрво. Овие столбови се користат за одредување на јачината на системот за челична ограда на автопатот […]

Производство на патни бариери од галванизиран челик

2,5 mm çelik yol bariyeri imalatı

Производство на патни бариери од галванизиран челик Линијата за производство на патни бариери од галванизиран челик може да формира различни сообраќајни бариери. Линијата вклучува неколку поединечни компоненти, вклучително и фидер, размотувачка, исправувач, перница за удирање, клипер и сложувач. Сите овие компоненти работат заедно за да создадат различни форми и големини, што го олеснува прилагодувањето на бариерата за да ги исполни вашите спецификации. Повеќе […]

Омега Маст

Омега столбови Омега столбовите се галванизирани челични столбови кои обично се користат за поставување на предупредувачки сообраќајни знаци кои се користат за да се обезбеди безбедност на автопатите. Изработени од галванизиран челик, омега столбовите се отпорни на тешки климатски услови со нивната робусна структура и отпорност на корозија. Предупредувачки сообраќаен знак и други […]

Омега Пол Производство

omega direk imalat, omega direk istanbul, omega direk fiyatları, trafik direği imalatı,trafik direk imalatçıları

Производство на омега столбови Омега столбовите се челични столбови што се користат при склопување на предупредувачки сообраќајни знаци кои обично ги користиме за да обезбедиме безбедност на автопатите. Изработени од галванизиран челик, омега столбовите се отпорни на суровите климатски услови со нивната робусна структура. Со својата перфорирана структура направена со дупчење од средниот дел на столбовите Омега, овозможува лесно монтирање на предупредувачкиот сообраќаен знак и други материјали на саканата висина. Омега директна […]

грешка: Содржината е заштитена!!
mk_MKМакедонски јазик