Çmimet e çelikut


çmimet e hekurit dhe çelikut
fleta e zezë-çmimet

ÇMIMET AKTUALE TË ÇELIKUT

Gjurmo me lehtësi çmimet botërore të çelikut

Cmimi me i mire

Cmimi me i mire

Alternativat më të mira të çmimeve

Analiza e çelikut

Arkivi i çmimeve të çelikut

Çmimet e çelikut të viteve të kaluara

Grafiku i analizës së çelikut

Krahasimi i çmimeve të çelikut

Mundësi për të krahasuar produktet që specifikoni

PRODUKTET TONA

fleta e zezë-çmimet

Fletë e petëzuar në nxehtësi

dkp-fletë-çmimet

Fletë e petëzuar në të ftohtë

Çmimet e fletëve të galvanizuara

Fletë e galvanizuar

stanbul-model-flet-çmimet

FLEÇ BAKLAVA – FLEF KATI

konkret-nën-trapez-aplikim

NËN PRODHIM TË FLETËS TRAPEZOID BETONI
PRODHIM FLETË FONDACIONI

Profili prej çeliku i murit ndarës të pllakave të gipsit

PRODHIMI I FLETËS MBËSHTETJE PVC

stamboll-tavan i varur-c-profil-prodhim

Profilet e pllakave të gipsit dhe profilet e tavanit të varur

H-profili-çmimet

NDËRTIMI I PROFILEVE

Fletë çati e valëzuar

Prodhimi i fletëve të çatisë së valëzuar

fletë e lyer, fletë me ngjyrë, fletë trapezoidale, veshje fasade, çati

PRODHIMI I FLETËS TRAPEZOID

PRODHIM FLETË LINK

SHËRBIMET TONA

Fleta prerëse, prerje e galvanizuar, bobina prerëse, makineri prerëse, çmimet e prerjes së bobinave

QENDRA E SHËRBIMIT TË ÇELIKUT

Çmimet e fletëve të galvanizuara

PRET NË GJATESINË E ROLLI
RRËSHQITJE ROLL

CNC-prerje me laser

PRERJE CNC me LAZER
PRERJE PLAZME

Fleta prerëse, prerje e galvanizuar, bobina prerëse, makineri prerëse, çmimet e prerjes së bobinave

Prerja e spirales në vijën e gjatësisë

 • Spiralja e galvanizuar e prerë në gjatësi
 • Dkp Roll Prerë në gjatësi
 • Hrp Roll Prerë në gjatësi
 • Roll inoksi i prerë në gjatësi
 • Roll Prerë në gjatësi ndërmjet 0,20 mm - 20 mm

Linja e prerjes së spirales

 • Prerje flete e galvanizuar
 • Prerja e spirales Dkp
 • Prerje e spirales Hrp
 • Prirje e lehtë e fletëve
 • Prerje spirale prej çeliku inox
 • Prerja e spirales midis 0,20 mm - 8 mm

Linja e prerjes me lazer

 • Prerje me laser të fletëve të galvanizuara
 • Prerje me laser llamarine Dkp
 • Prerje me laser të fletës Hrp
 • Prerje e lehtë me lazer të fletëve metalike
 • Prerje me laser llamarine
 • Prerje me laser të fletëve inox
 • Prerje me laser tubash
 • Prerje me laser me profil hekuri
 • Prerje precize me laser
 • Prerje me laser të fletës këndore
Profil katror i galvanizuar, profil hekuri i galvanizuar, profil i kutisë së galvanizuar, profil inox i galvanizuar, profil katror prej çeliku, profil çeliku i zbrazët, çmimet e profilit të kutisë

Profilet e galvanizuar

Profilet katrore dhe drejtkëndore

Tel: +90 216 545 60 00

Fletë çati e valëzuar

Prodhimi i fletëve të valëzuara

Prodhimi i fletëve të valëzuara të galvanizuara dhe të lyera

Profili prej çeliku i murit ndarës të pllakave të gipsit

Prodhim i Profilit Drywall

Prodhimi i profilit të pllakave gipsi dhe fletëve mbështetëse PVC

ÇMIMI I SHPEJTË DHE MË I MIRË PËR NEVOJAT TUAJA

ÇMIMET MË TË MIRA TË ÇELIKUT

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip