Çmimet e hekurit dhe çelikut?


× Çmimet aktuale? Regjistrohu për të parë nga paketat e abonimit ju duhet të merrni një! Për të marrë një paketë abonimi 7-ditor falas bëhu anëtar
Produkt Turqi (usd/ton) Evropë (euro/ton) Amerikë (usd/ton) Kinë (usd/ton)
Hot Rolled? Çmimet e fletëve?
E petëzuar në të ftohtë? Çmimet e fletëve?
Çmimet e fletëve të galvanizuara?
bojë? Çmimet e fletëve?
Çmimet e pllakave?
Çmimet e hekurit të biletave?
Çmimet e hekurit të ndërtimit
Çmimet e rrjetës së çelikut
Çmimet e spirales me shirita?
Çmimet e sheshta të spirales?
Çmimet e skrapit të metalit?
Çmimet e skrapit të metalit? (tregu i brendshëm)
Çmimet e mineralit të hekurit?
1
siyah-sac-fiyatlari

JAHTE AKTUALE ÇE?KF

Çmimet botërore të çelikut? Ndiqni lehtësisht

en iyi fiyat

Cmimi me i mire

Alternativat më të mira të çmimeve

Çelik Analizi

Arkivi i çmimeve të çelikut

A është vonë? Çmimet e çelikut për vite

Celik analiz grafigi

Krahasimi i çmimeve të çelikut

Mundësi për të bërë krahasime mbi produktet që keni përcaktuar.

PRODUKTET

siyah-sac-fiyatlari

Hot Rolled? Flokët

dkp-sac-fiyatlari

E petëzuar në të ftohtë? Flokët

Galvaniz sac fiyatlar?

Fletë e galvanizuar

istanbul-desenli-sac-fiyatlari

FLEÇ BAKLAVA – FLEF KATI

beton-alti-trapez-uygulama

PRODHIM FLETË TRAPEZE BETONI
PRODHIM FLETË FONDACIONI

alç?pan bölme duvar içi çelik profili

PRODHIMI I FLETËS MBËSHTETJES PVC?

istanbul-asma-tavan-c-profili-imalat

Profilet e pllakave të gipsit? DHE PROFILET E TAVAVE TË RREGULLARA?

H-profil-fiyatlari

NDËRTIMI I PROFILEVE?

oluklu Çat? Sac?

Çati e valëzuar? Flokët? prodhimit

boyal? sac, renkli sac, trapez sac, cephe kaplama, çat? kaplama

PRODHIMI I FLETËS TRAPEZE

PRODHIMI I FLETËVE KAZANIKE

SHËRBIMET

Dilme rulo sac, galvaniz dilme, Dilme bobin , dilme makinesi, rulo dilme fiyatlar?

ÇE?K QENDRA E SHËRBIMIT?

Galvaniz sac fiyatlar?

PRET NË GJATESINË E ROLLI
SHPIM RRULAL

CNC-Laser-kesim

PRERJE CNC me LAZER
PRERJE PLAZME

Dilme rulo sac, galvaniz dilme, Dilme bobin , dilme makinesi, rulo dilme fiyatlar?

Roll Prerë në vijën e gjatësisë?

 • Spiralja e galvanizuar e prerë në gjatësi
 • Dkp Roll Prerë në gjatësi
 • Hrp Roll Prerë në gjatësi
 • Roll inoksi i prerë në gjatësi
 • Midis 0,20 mm - 20 mm? Prerja e gjatësisë së rrotullës

Linja e prerjes së spirales?

 • Prerje flete e galvanizuar
 • Prerja e spirales Dkp
 • Prerje e spirales Hrp
 • Prirje e lehtë e fletëve
 • Prerje spirale prej çeliku inox
 • Midis 0,20 mm - 8 mm? Prerje spirale

Linja e prerjes me lazer?

 • Prerje me laser të fletëve të galvanizuara
 • Prerje me laser llamarine Dkp
 • Prerje me laser të fletës Hrp
 • Prerje e lehtë me lazer të fletëve metalike
 • Prerje me laser llamarine
 • Prerje me laser të fletëve inox
 • Prerje me laser tubash
 • Prerje me laser me profil hekuri
 • Prerje precize me laser
 • Hapur Prerje me laser llamarine
Galvanizli kare profil, galvanizli demir profil, galvanizli kutu profil, galvanizli paslanmaz çelik profil, çelik kare profil, içi bo? çelik profil, kutu profil fiyatlar?

Profilet e galvanizuar

Profilet katrore dhe drejtkëndore

Tel: +90 216 545 60 00

oluklu Çat? Sac?

Fletë valëzuar? Prodhim?

Galvanizuar dhe lyer? Fletë valëzuar? Prodhim?

alç?pan bölme duvar içi çelik profili

Drywall Profili ? Prodhim?

Profili i Drywall dhe Fletë Mbështetëse PVC? ?manate?

?HT?SHPEJT DHE MË MIRË ?Y? ÇMIMI

JAHTET MË TË MIRA STEEL KF

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip