10 gusht 27/200 Çmimet e fletës së pikturuar në trapezoidale

Metalçatı trapez sacı

Ral 9002 27/200 1 meter gjeresi flete trapezoidale e lyer Çmimet

Për eksperiencat tuaja në natyrë çmimet e fletës trapezoidale Ne prodhojmë madhësi dhe forma. Furnizojmë trarë strukturorë me madhësi të ndryshme për të plotësuar nevojat e tregjeve të ndryshme. Raportet trapezoidale të çelikut kanë qenë gjithmonë të rëndësishme në dërrasat në përgjithësi.

Madhësia e çelikut trapezoid të shiritit është një lloj çatie në dispozicion, dhe çeliku i lehtë për çati do ta bëjë çatinë të duket më lundruese. Seksionet e mëposhtme do të supozojnë se keni një ide bazë se çfarë është një çati e lehtë, e njohur gjithashtu si çeliku trapezoid me shirita, dhe si duket.

Dimensionet e çelikut trapezoidale

çmimet e fletës trapezoidale Dhe i dini dimensionet? Nëse jeni duke kërkuar për informacion shtesë për të gjitha këndet e çelikut dhe trapezit, keni ardhur në faqen e duhur. Pavarësisht nëse keni nevojë për një fjalor teknik, një llogaritje të shpejtë ose dëshironi të mësoni më shumë për gamën tonë të çelikut, ne kemi të gjithë informacionin që ju nevojitet këtu.

çmimet e fletëve trapezoidale,  Formacionet trapezoidale krijohen duke shpërndarë peshën e formës mbi një kafaz të brendshëm përforcues.

KULTI METALI I KORRUGAR

UDHËZUES PËR INSTALIM TË PLAKAVE PËR KONSTRUKSIONE ME KULIM METAL TË RALMUAR, Informacion teknik i fletëve trapezoidale çeliku, Fletë trapezoidale për përdorime të ndryshme ndërtimi, vetitë e fletëve trapezoidale të çelikut

Dy anët paralele dhe dy anët jo paralele formojnë një trapez. Është katërkëndësh në atë që ka katër brinjë, por dy brinjët paralele ndryshojnë në gjatësi. Zona e një forme trapezoidale ndryshon në varësi të matjeve të saj specifike. Riorganizoni dimensionet në terma më të njohur për të marrë sipërfaqen e një trapezi, më pas aplikoni një formulë për të llogaritur sipërfaqen.

Format e çelikut që përbëjnë pjesën e jashtme të një ndërtese rrezatojnë një ndjenjë fuqie, ndonjëherë në mënyrë agresive. Dimensionet e çelikut për forma çeliku trapezoidale, shina dhe produkte të tjera çeliku trapezoidale. Çeliku trapezoid ka këtë formë dhe veti. Ne kemi përfshirë të gjithë dokumentacionin dhe informacionin e blerjes për nevojat tuaja të ndërtimit të shtëpisë si pjesë e kësaj pakete. Nëse jeni duke kërkuar për dimensionet, statistikat dhe informacionin e çelikut trapezoid, keni ardhur në vendin e duhur. Ne kemi krijuar këto formula të thjeshta por efektive për t'ju ndihmuar me punën tuaj të ardhshme.

Fasadat, mbulimi dhe veshja Profili më i gjithanshëm është çeliku trapezoid. Ato përdoren në një sërë aplikimesh çeliku, duke përfshirë kuvertën e çatisë së sheshtë dhe veshjen e ndërtesave. Fletët trapezoidale përdoren gjerësisht për strukturat industriale dhe bujqësore si qendrat logjistike, fabrikat, magazinat dhe hambarët për shkak të përshtatshmërisë së tyre.

Dimensionet trapezoidale të çelikut – profile standarde Cilësia dhe forma e fletëve trapezoidale të përdorura në ndërtim u nënshtrohen kërkesave të caktuara. Ato prodhohen në të gjithë botën në një larmi madhësish dhe varietetesh. Standardet e çelikut për fletët trapezoidale u prezantuan për herë të parë në Evropë në 1978. (DIN EN 10162). Kërkesat janë:

Në ndërtim, forma trapezoidale është më e zakonshme. Një trapezoid është ana e një trekëndëshi kënddrejtë me një lartësi të caktuar, si FT, AT ose ST. Ngritja = (L-1 profili trapezoid) / 2 është një formulë për llogaritjen e gjatësisë së ngritjes.

metal trapez sac fiyatları
Çmimet e fletëve trapezoidale metalike

Profili i çatisë trapezoidale

Llogaritjet dinamike përdoren kur bëhen profile çeliku. Dimensionimi inxhinierik i lidhjeve të çelikut. Listat e çelikut krijohen automatikisht.

Ju mund të filloni dhe rritni biznesin tuaj me ndihmën e këtyre strukturave prej çeliku të parafabrikuara për ruajtje ose shitje me pakicë. Ju mund të zgjidhni zgjidhjen më të mirë për produktet tuaja në forma dhe madhësi të ndryshme për të rritur inventarin tuaj, mjetet e dyqanit dhe më shumë.

Ndërsa industria e çelikut ndryshon, ne po përmirësojmë vazhdimisht proceset dhe produktet tona për t'ju ofruar njohuritë më të përditësuara, progresive dhe shërbime të jashtëzakonshme në industrinë e çelikut. Pavarësisht nëse jeni duke përdorur një kompjuter, tablet ose pajisje celulare, The Steel Price ju garanton akses 24/7 në të dhëna të rëndësishme dhe të besueshme.

Trashësia e fletës trapezoidale me ngjyrë mm 0.45 mm 0.50 mm 0.60 mm
Fletë Trapezoidal me ngjyrë Pesha 1 metër katror gjerësi neto 4.34 kg 4.80 kg 5.76 kg
Fletë trapezoidale me ngjyra kg Çmimet TL/kg 15,130 TL/kg 15,130 TL/kg 15,130 TL/kg
Çmimet e fletëve trapezoidale me ngjyra TL/m2 %5 i mungon çmimit të mëposhtëm (68,99 TL/mt) 72,62 TL/m2 87,14 TL/m2

Ral 9002 27/200 80 cm gjeresi flete trapezoidale e lyer Çmimet

Trashësia e fletës trapezoidale të lyer mm 0.45 mm 0.50 mm 0.60 mm
Pesha e fletës trapezoidale 0.80 gjerësi 3.60 kg 4.00 kg 4.80 kg
Fletë Trapezoidale e lyer kg Çmimet TL/kg 15,130 TL/kg 15,130 TL/kg 15,130 TL/kg
Fletë Trapezoidale e lyer Çmimet 0.8/metër katror 57,50 TL/m2 60,52 TL/m2 72,62 TL/m2

 

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip