Çmimet e fletëve 16mo3 – Fletët e bojlerit

kazan sacı fiyatları, erdemir kazan sacı fiyatlarıi erdemir basınçlı kap çelikleri,16mo3 kazan sacı, p235 kazan sacı, p265 kazan sacı

Çmimet e fletëve 16mo3 – Fletët e bojlerit

Fletë 16mo3 Çmimet quhen gjithashtu fletë rezistente ndaj presionit, domethënë çeliqe të bojlerit. Klasat P265GH, P295GH, P355GH, P460NH, P355NH, P355NL1-2, P460NH,-NL,ASTM A516Gr.60 dhe 70, 16Mo3, 13CRMo4-5 janë të gjitha në familjen e çelikut të bojlerit. Vlerat mekanike të fletës rezistente ndaj presionit ndryshojnë nga fletët e klasës komerciale si S235. Nëse vlerësojmë cilësitë e fletës sipas rezultateve të provës së rendimentit dhe tërheqjes, fletët e bojlerit rezistente ndaj presionit janë shumë më të forta se fletët e cilësisë komerciale.

16MO3 ÇMIMET E FLETËVE

Çmimet e fletës 16MO3 Nota komerciale S235JR është më e shtrenjtë se notat si S275JR për shkak të vështirësisë së prodhimit të çelikut dhe sasisë së vogël të porosive.

16mo3 Kalite Sac
Fletë e cilësisë 16mo3

Zonat e përdorimit të fletëve 16mo3

Ato përdoren në prodhimin e tubave të ujit / naftës / gazit / naftës, në prodhimin e tubave LPG / LNG, në prodhimin e rezervuarëve të magazinimit të lëngjeve. fletë bojleri duhet të bëhet operacioni i veçantë i përkuljes dhe prerjes. Për shkak të qëndrueshmërisë së lartë, brishtësia e tij është gjithashtu e lartë.Çeliqet e bojlerit me fletë 16mo3 mund të përdoren në të gjitha punët që kërkojnë qëndrueshmëri të lartë, pra presion. Janë të vetmit çeliqe të kaldajave cilësore që mund të punohen në temperatura të larta. fletët e bojlerit Mund të përdoret në temperatura 450 gradë e lart.

16MO3 FLETË VETITË MEKANIKE

     Vetitë mekanike
Ekuivalent standard ERDEMIR
Numri i letrës
Rte n/mm(kg/mm2) (1)
m
n/mm(kg/mm2)
A5 (%)
min.
Grusht shteti(3) (4) (Tërthor) R   (1) (2) p0.2
n/mm(kg/mm2)
Temperatura = 300°C
temp.
°C
KVmin.
J
d≤16
min.
16 <d≤40
min.
40 <d≤60
min.
d≤16
min.
16 <d≤40
min.
40 <d≤60
min.
Standard Cilësia
EN 10028-2 16Mo3 6345 275
( 28.1 )
270
( 27.6 )
260
( 26.5 )
440 – 590
(44,9 - 60,2)
22 20 31 194
( 19.8 )
190
( 19.4 )
183
( 18.7 )

Fletët e bojlerit, siç sugjeron emri, janë një lloj pllake çeliku që përdoret në prodhimin e bojlerit. Ato përdoren përgjithësisht në strukturat e brendshme të kaldajave. Fletët e bojlerit janë çeliqe rezistente ndaj presionit. Çeliqet e klasës komerciale fillojnë me nomenklaturën e cilësisë S, si S235JR, ndërsa fletët e bojlerit janë çeliqe të grupit P. Ekzistojnë varietete sipas fuqive të ndryshme si cilësia P235GH, cilësia P265GH, notat P355GH, Cilësia 16MO3, Cilësia P295GH, Cilësia P355NH, Cilësia P355NL1.

Çmimet e fletëve të bojlerit varion sipas çmimeve të skrapit dhe mineralit të hekurit, pra sipas kostove të lëndës së parë. Çmimet e çelikut të bojlerit vlerësohen në dollarë/ton, pra usd/ton. Rezistenca ndaj presionit të fletëve të bojlerit është shumë e lartë në krahasim me fletët e çelikut të cilësisë st 37.

kazan sacı fiyatları, erdemir kazan sacı fiyatlarıi erdemir basınçlı kap çelikleri,16mo3 kazan sacı, p235 kazan sacı, p265 kazan sacı
çmimet e pllakës së bojlerit, çmimet e pllakës së kaldajës Virgo, çeliqet e enëve nën presion Erdemir, pllakë bojleri 16mo3, pllakë kaldaja p235, pllakë kaldaja p265
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip