75/750 Fletë Trapezoidale Nën Beton

Beton altı trapez sac

75/750 Fletë Trapezoidale Nën Beton

75/750 beton altı trapez sac fiyatları, 75/750 beton altı trapez sac teknik çizimi,75/750 beton altı trapez sac uygulama,75/750 beton altı trapez sac imalat,75/750 beton altı trapez sac firması,75/750 beton altı trapez sac gebze,75/750 beton altı trapez sac istanbul
75/750 çmimet e fletës trapezoidale nën beton, 75/750 vizatim teknik i fletës trapezoidale nën beton, aplikimi i fletës trapezoidale nën beton 75/750, prodhimi i fletës trapezoid nën beton, 75/750 prodhimi i fletës trapez nën beton, kompania e fletëve trapezoidale 75/750 , 75/750 betoni gjashte flete trapezoidale Gebze, 75/750 flete trapezoidale betoni Stamboll

Fletë trapezoidale prej betoni Ata quhen gjithashtu fletë kuvertë. Fletët e kuvertës mund të instalohen lehtësisht dhe shpejt, gjë që përdoret në vend të kallëpeve të dyshemesë. Janë fletë kallëp dyshemeje që mund të prodhohen sipas gjatësisë së dëshiruar. Çmimet e fletëve të kuvertës mund të gjenden duke shtuar punën me kontratë në çmimet e fletëve të galvanizuara. Ju mund të kontaktoni përfaqësuesit tanë të klientëve si për prodhimin me kontratë ashtu edhe për aplikimin e trapezit nën beton (aplikimin në kuvertë).

Fletë trapezoidale betoni

Fletë trapezoidale prej betoni Ka një gjerësi prej 750 mm, domethënë 75 cm. 75/750 Çmimet e fletëve trapezoidale nën beton llogariten duke vendosur punën me kontratë mbi çmimet e fletëve të galvanizuara. Çmimet e fletëve trapezoidale nën beton janë 50 usd/ton për ton punim me kontratë. Me fjalë të tjera, ju mund të gjeni lehtësisht çmimin e kostos prej 50 usd/ton për ton dhe transportin në çmimet e fletëve të galvanizuara cilësore dx51 që do të përdoren. Siç shihet në vizatimin teknik të fletës trapezoidale nën beton 75/750, thellësia e hapit është 75 mm.

75/750 fletë trapezoidale betoni Në aplikim përdoren gozhdë me kurvar. 60/940 fletë trapezoidale betoni Objekti ynë i prodhimit është në Stamboll. Si një kompani e fletëve trapezoidale nën beton 75/750, ne kemi kryer aplikime në dysheme të shumë strukturave prej çeliku për vite me radhë. Ju gjithashtu mund të dërgoni nga fabrika jonë e llamarinës trapezoidale të betonit 75/750 në Gebze. 75/750 fletë trapezoidale betoni Çmimet e Stambollit janë të njëjta me çmimet Gebze.

beton altı trapez sac ağırlıkları, beton altı sacı, beton altı sac uygulama, beton altı trapez sac ölçüleri

fletë trapezoidale betoni pesha, nën fletën e betonit, nën aplikimin e fletës së betonit, nën përmasat e fletës trapezoidale të betonit, nën aplikimin e çelikut të betonit, fletë trapezoidale të kuvertës, fletën e kuvertës, fletën e kuvertës së betonit

GJATËSIA Trashësia e fletës së galvanizuar
0.5 mm 0.6 mm 0.7 mm 0.8 mm 0.9 mm 1 mm 1.2 mm
2.00 m 9.6 kg 11.52 kg 13.44 kg 15.36 kg 17.28 kg 19.2 kg 23.04 kg
3.00 metra 14.4 kg 17.28 kg 20.16 kg 23.04 kg 25,92 kg 28.8 kg 34.56 kg
6.00 m 28.8 kg 34.56 kg 40.32 kg 46.08 kg 51.84 kg 57.6 kg 69.12 kg

70/750 Çmimet e Fletës Trapezoidale Betoni

Çmimet e fletës trapezoidale të betonit të galvanizuar 0,60 mm

75/750 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm zona mbylljeje  TL/mt
75/750 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm zona mbylljeje tl/kg

Çmimet e fletës trapezoidale të galvanizuar 0,70 mm

75/750 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm zona mbylljeje  TL/mt
75/750 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm zona mbylljeje  tl/kg

Çmimet e fletës trapezoidale të galvanizuar 0,80 mm

75/750 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm zona mbylljeje  TL/mt
75/750 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm zona mbylljeje  tl/kg

Çmimet e fletës trapezoidale të galvanizuar 0,90 mm

75/750 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm zona mbylljeje  TL/mt
75/750 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm zona mbylljeje  tl/kg

Çmimet e llamarinës trapezoidale të galvanizuar 1,00 mm

75/750 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm zona mbylljeje  TL/mt
75/750 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm zona mbylljeje  tl/kg

Çmimet e llamarinës trapezoidale të galvanizuar 1,20 mm

75/750 Çmimet e llamarinës trapezoidale nën beton 94 cm zona mbylljeje  TL/mt
75/750 Betoni Çmimet e llamarines Trapezoidale 74 cm siperfaqja e mbylljes  tl/kg

 

Fletë trapezoidale prej betoni raporti i dimensionit lejon përdoruesin të përcaktojë dimensionet për Fllanxhat dhe Profilet e Uebit. Të gjitha dimensionet ruhen në një skedar stili dhe janë të aksesueshme nga një dritare mjeti e përcaktuar nga përdoruesi kur përdorni dimensionin Metal Deck.

Si një furnizues kryesor i kuvertës metalike, i disponueshëm në madhësi të ndryshme Fletë trapezoidale prej betoni Ne kemi përmasat.

Madhësia e kuvertës metalike, çeliku i galvanizuar është një material cilësor për ndërtimin e ndërtesave. Është e lehtë për t'u përdorur dhe salduar.

Fletë trapezoidale prej betoni është mënyra më e re për të hipur në kuvertë. Një kopsht portativ revolucionar që ngrihet mbi këmbë metalike për t'i mbajtur duart dhe gjunjët të pastër. Për më tepër, është e garantuar për jetë - e ndërtuar për të qëndruar!

Fletë trapezoidale prej betoni është një pllakë çeliku e valëzuar e formuar në të ftohtë e mbështetur nga trarë çeliku ose trarë. Përdoret për të mbështetur betonin ose membranën izoluese të një çati. Është zhvilluar për të ofruar një produkt strukturor efikas për përdorim në sistemet e çatisë dhe dyshemesë. Me dizajnin e tij me shirita, është shumë më i fortë, më i lehtë për t'u instaluar dhe më ekonomik se materialet e tjera tradicionale të mbulimit të dyshemesë.

Shtresa metalike mund të përdoret në një sërë aplikimesh. Është më e zakonshme ta shohësh atë në ndërtesa komerciale dhe sheshe me shumë familje sesa në rezidencat e një familjeje. Ky sistem është një alternativë e shkëlqyer për qëllime të kuvertës së hapur. Ndërtimi i tij i lehtë, i fortë dhe i ngurtë e bën atë një opsion tërheqës për profesionistët e dizajnit.

Beton altı trapez döşemesi
Dysheme trapezi betoni

Ato mund të përdorin kuvertë metalike për të mbështetur ngarkesat nga pllakat e betonit kur përdoren si sistem dyshemeje ose kur përdoren si çati për të përmbushur disa kushte mjedisore, si rezistenca ndaj erës ose klasifikimi ndaj zjarrit. Për shkak se vjen i parapërgatitur me rrjetë çeliku të aplikuar tashmë brenda, ai u lejon inxhinierëve të reduktojnë orët e punës të lidhura me sisteme të tjera që kërkojnë përforcime shtesë, të tilla si armaturë ose produkte rrjete të salduara.

Shtresa metalike prej çeliku është e qëndrueshme, e riciklueshme dhe ofron një platformë të fortë mbajtëse që lejon projektuesit të përdorin çeliqe më të hollë dhe më të lehtë

Ky aksesor i gjithanshëm i kuvertës mund të përdoret në mënyra të ndryshme me kuvertën e drurit dhe të përbërë, duke përfshirë një mbajtëse, trarët, fascia ose bordurat e kuvertës. Ky aksesor i galvanizuar është i përshtatshëm edhe për punimet e betonit si mbajtës kallep.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip