Prodhimi i profilit të hapur, prodhimi i profilit të kapur Stamboll

açık profil imalatı İstanbul, destek sacı imalatı, kenetli profil imalatı, profil imalatı İstanbul fiyatları, açık profil üreticileri, çelik profil fiyatlar

Prodhimi i profilit të hapur, prodhimi i profilit të kapur Stamboll

Prodhimi i profilit të hapur bën një ndryshim pasi nuk është i salduar në krahasim me profilin e kutisë dhe prodhimin e profilit të salduar. Profilet e hapura zgjidhen përgjithësisht sipas zonës së përdorimit. Profilet e hapura prodhohen kryesisht me fletë të zinkuar. Veçanërisht profilet e kartonit të gipsit prodhohen nga fletë e hollë e galvanizuar.

Hapni Profilin në Stamboll

Meqenëse fleta e galvanizuar prodhohet vetëm në formë rrotullimi pa saldim, ato janë rezistente ndaj korrozionit atmosferik për një kohë të gjatë. Ekzistojnë shumë lloje të profileve të hapura sipas zonës së përdorimit. Për shembull, profilet e hapura, të quajtura edhe profili i dritares pvc ose fleta mbështetëse, janë profilet e hapura më të prodhuara. Çmimet e seksioneve të hapura të Stambollit varen nga çmimet AC të galvanizuar. Ndryshimet në çmimet e fletëve të galvanizuara shkaktojnë gjithashtu ndryshime në çmimet e seksionit të hapur. Çmimet e fletëve të galvanizuara mund t'i shkarkoni nga kjo lidhje. ju mund të mësoni.

Hapni linjën e profilit ose Makinë për formimin e rrotullave referohet si. Ato njihen gjithashtu si Makina e Fletës Mbështetëse dhe Makina e Mbështetjes. Ato përdoren në formësimin e fletëve të mbështjellura në forma të ndryshme. Ndërsa kursen kohë dhe punë në prodhimin e profilit të fletës mbështetëse, ai gjithashtu parandalon prodhimin e gabuar. Profilet e hapura ose të mbyllura (profil i mbërthyer - profil i shpuar - profil jo i shpuar) pritet të kenë saktësi cilësore të sipërfaqes. Hapni linjën e profilit aka Makinat e formës së rrotullaveMund të kryhen shumë operacione të ndryshme në Ne mund të prodhojmë profile të mbërthyera në objektin tonë të Stambollit sipas dimensioneve që dëshironi. Me prodhimin tonë të veçantë të profileve, ne mund të prodhojmë profile të hapura dhe profile të shtrënguara deri në 12000 mm në gjatësi.

Profili i hapur, prodhimi i profilit të mbërthyer

 • Profilet e tavanit të varur nga Drywall
 • Profilet e murit ndarës të murit të thatë
 • Profilet e rafteve me vrima
 • Profilet e konstruksionit prej çeliku të lehtë
 • C Profilet
 • U Profilet
 • L Profilet
 • Profilet Z
 • Profilet Omega
 • M profile
 • Profilet e çelikut Solar Ges
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip