Dimensionet e Profilit të Drywall

alcipan-profil-ebatlari-1

Dimensionet dhe zonat e përdorimit të profilit të drywall

Profilet e murit të thatë përdoren në tavanet e varura, muret ndarëse dhe sistemet e veshjes së mureve. çeliku i galvanizuar profilet e fletëve. Ato ofrojnë zgjidhje të shkëlqyera në fusha të ndryshme. Ato përshtaten lehtësisht në vendin ku përdoren dhe janë jashtëzakonisht të qëndrueshme. Falë rezistencës së lartë ndaj korrozionit, mund të përdoret në mënyrë të sigurt për shumë vite. Ato janë shumë të lehta për t'u aplikuar dhe çmontuar. Do të jetë një zgjedhje e mirë për ata që kërkojnë materiale ekonomike.  

profilet e drywall Ndahet në kategori si muri U, muri C, tavani U, tavani C dhe profilet e qosheve. Mund të përdoret për qëllime të tilla si parandalimi i zjarrit, ngritja e mureve, izolimi i nxehtësisë dhe zërit. Mund të prodhohet në madhësi të ndryshme sipas zonës që do të aplikohet.

Zonat e përdorimit të Profilit Drywall

Drywall profilet Ato përdoren në fusha të ndryshme falë vetive të tyre. Përdorimi më i njohur çatiMbulesa të jashtme, të brendshme dhe tavani. Përveç kësaj, përdoret edhe në proceset e izolimit. Ofron përdorim praktik në strukturat e parafabrikuara dhe të betonit të armuar. Tubat dhe kabllot e instalimit mund të fshihen duke përdorur një profil kartoni gipsi.

Muri U profilet aplikuar horizontalisht. Ai formon pjesën e kornizës në aplikimet e sistemeve të mureve ndarëse. Përdoret në mure perde dhe në tavane të varura. Në varësi të zonës që do të përdoret, kartoni i gipsit vidhoset në të dy anët ose në njërën anë të profileve. Profilet e murit C vertikal mbështetje zbatohet si Përdoret në qendra tregtare, hotele, ndërtesa shumëkatëshe dhe vende të ngjashme. Mund të aplikohet lehtësisht në çdo brendshme. Profilet e tavanit U dhe tavanit C përdoren në ndërtimin e tavaneve të varura. Edhe nëse nuk merr përsipër një detyrë bartëse, ajo mban në ekuilibër tavanin e varur. Profilet e këndit përdoren në cepat e mureve në aplikimin e suvasë së gipsit. Në aplikimet e mureve të varura, ai lejon që qoshet të qëndrojnë drejt dhe të rrisin rezistencën ndaj goditjes.

Dimensionet e Profilit të Drywall

Është e rëndësishme që produkti që do të blini të prodhohet në përputhje me rregullat e TSE. Produktet që do të blini nga kompania jonë kanë certifikatat e nevojshme të cilësisë. Mund të na kontaktoni për informacion të detajuar në lidhje me profilet e kartonit të gipsit.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip