Arkivat e kategorisë: Alçıpan profili

Llojet e profilit të drywall

istanbul tavan c profili

Llojet e profileve të pllakave të gipsit Llojet e profileve të kartonit të gipsit janë profile prej fletë çeliku të galvanizuar që përdoren në tavanet e varura, muret ndarëse dhe sistemet e veshjes së mureve. Ato ofrojnë zgjidhje madhështore në ndërtesa, përkatësisht në strukturat arkitekturore. Ato përshtaten lehtësisht në vendin ku përdoren dhe janë jashtëzakonisht të qëndrueshme. Falë rezistencës së lartë ndaj korrozionit, mund të përdoret në mënyrë të sigurt për shumë vite. Ato janë shumë të lehta për t'u aplikuar dhe çmontuar. Një zgjedhje e mirë për ata që kërkojnë materiale ekonomike […]

30 gusht 2021 Çmimet e profilit të drywall

istanbul tavan c profili

30 gusht 2021 Çmimet e profilit të drywall 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

30 gusht 2021 Çmimet e profilit të tavanit

istanbul tavan c profili

30 gusht 2021 Çmimet e profilit tavan 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

24.08.2021 Çmimet e profilit tavan

istanbul tavan c profili

24.08.2021 Çmimet e profilit tavan 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

24.08.2021 Çmimet e profilit të murit

istanbul tavan c profili

24.08.2021 Çmimet e profilit të murit 1-) TVSH-ja NUK PËRFSHIHET NË ÇMIMET TONA. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

24.08.2021 Çmimet e Profilit Drywall

istanbul tavan c profili

1-) ÇMIMI JONË NUK PËRFSHIH TVSH-në. 2-) ÇMIMET JANE VLEFSHME DERI NE FUND TE DITES. 3-) ÇMIMET TONA JANË TË ZBATUESHME NË RAST PAGESA PARAPRAKE. 4-) ÇMIMET E DORËZIMIT TË FABRIKËS, PËRJASHTIM TË DËRGIMIT. 5-) E VLEFSHME ME KUSHT QË ËSHTË NE stokun tonë. 6-) URDHËRIT JANE SUBJEKT MIRATIVE. 7-) KOPJIMI, NDALOHET RIPRODHIMI.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip