Betoni Trapeze Stamboll

beton-altı-trapezi-istanbul

Betoni Trapeze Stamboll

Trapez betoni Stamboll Mund të prodhohet në forma të ndryshme. Format më të preferuara

27/200 trapez betoni

38/151 trapez betoni

60/940 trapez betoni

75/750 trapez betoni

po ndodh.

 

NEN TRAPEZE BETONI STAMBOLL

Trapez betoni Stamboll Duhet të vendoset në pjesën e sipërme të strukturës pingul me drejtimin e rrezes.

Pllaka prej çeliku për mbulim betoni duhet të vendoset në hapësirat e hapura të ndërtesës. Duhet të përcaktohet trashësia dhe lartësia e pllakës së çelikut të mbulesës së betonit. Fletët e çelikut vulosës të betonit, të cilat shërbejnë edhe si kallëpe, zakonisht vendosen duke përkulur dhe salduar fletët 2 mm, 2,5 mm, 3 mm në 90 gradë.

Fleta trapezoidale duhet të fiksohet në strukturën e çelikut pasi të gjitha zonat e hapura të jenë mbuluar me fletë çeliku mbulues betoni, i cili vendoset në pjesën e sipërme të strukturës. Materiali i duhur për t'u përdorur këtu është gozhda stud.

Gozhda e kurvarit ngjitet duke krijuar një hark elektrik në strukturën e llamarinës trapezoidale të çelikut pa përdorur tela elektrodë ose gaz, me një makinë saldimi special.

beton-altı-trapezi-istanbul
beton-nën-trapezi-stanbul

Karakteristikat e trapezit të betonit

Trapez betoni Stamboll Është një nga elementët më të rëndësishëm të strukturave. Për sa i përket qëndrueshmërisë së strukturës, lidh boshtet në drejtim horizontal dhe vertikal në strukturën e çelikut pas dyshemesë. Edhe pse përdoret si element i veshjes së sipërfaqes, preferohet edhe për ndriçimin e strukturës kryesore.

Dimensionet e trapezit të betonit

Forma trapezi prej betoni 60/940, të cilin e prodhojmë në disa forma të ndryshme, mund të preferohet edhe për dyshemetë e ndërmjetme në ndërtesa banimi, kat i ndërmjetëm në ndërtesa industriale, kate kat i ndërmjetëm për zyra ose shesh, kate kat i ndërmjetëm magazine ose magazine. Në studimet statike të kryera sipas ngarkesave në zonën ku do të përdoret, duhet të llogaritet edhe hapësira e trarëve dhe të përcaktohen trashësitë e përshtatshme të fletëve të çelikut trapezoidale. Këshilla jonë për klientët tanë është që të bëjnë llogaritjet statike të strukturave tuaja në mënyrë korrekte dhe të porosisin llamarina trapezoidale.

Fletë trapezi betoni formulari ynë referohet si 60/940.
60 mm është matja e lartësisë nga dyshemeja e llamarinës së galvanizuar.
Nëse madhësia prej 940 mm është trapezoidale, zona e mbylljes neto është matja.
Zona e mbylljes së rrjetës nënkupton boshtin në të cilin fleta trapezoidale vendoset në betonin tjetër të kuvertës në montime krah për krah.
Me fjalë të tjera, kur vendosen 2 fletë krah për krah, mbulohet një sipërfaqe prej 188 cm.
Fleta jonë trapezoidale 60/940 me një sipërfaqe rrjete mbyllëse prej 94 cm vetëm është prodhuar nga rrotullat 1250 mm të gjera.

38/151/76 Trapez betoni Stamboll

38/151-76 çmimet e fletës trapezoidale nën beton,

Vizatimi teknik i fletës trapezoidale të betonit 38/760,
38/151 aplikimi i fletës trapezoidale nën beton,
38/766 prodhim llamarine trapezoidale nën beton,
38/760 kompania e fletëve trapezoidale nëntokësore,
38/151 fletë trapezoidale nën gebze betoni,
38/151 fletë trapezoidale nën beton Stamboll
38/151/76 fleta trapezoidale e betonit është 76 cm e gjerë.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip