Trapez betoni

27-200 beton trapezi

Trapezi i betonit është bërë nga fletë e galvanizuar. Struktura e trapezit shfaqet kur fleta e galvanizuar e rrotulluar merr formë duke e kaluar atë përmes formës. Llamaria trapezoidale nën beton mund të prodhohet në forma të ndryshme. Faktori vendimtar këtu është thellësia e hapit dhe hapësira e hapit të trapezit nën beton. Në përgjithësi prodhohet nga fletë e galvanizuar me rrotull 0,70 mm. Pesha e llamarinës trapezoidale prej betoni 0,70 mm është rreth 6,7 kg/mt. Fletët trapezoidale prej betoni 0,70 mm, të quajtura minus tolerance, mund të bien deri në 0,67 mm. Format më të preferuara

27/200 trapez betoni

38/151 trapez betoni

60/940 trapez betoni

75/750 trapez betoni

po ndodh.

 

NËN TRAPEZË BETONI

Trapezi i betonit duhet të vendoset në pjesën e sipërme të strukturës pingul me drejtimin e traut.

Pllaka prej çeliku për mbulim betoni duhet të vendoset në hapësirat e hapura të ndërtesës. Duhet të përcaktohet trashësia dhe lartësia e pllakës së çelikut të mbulesës së betonit. Fletët e çelikut vulosës të betonit, të cilat shërbejnë edhe si kallëpe, zakonisht vendosen duke përkulur dhe salduar fletët 2 mm, 2,5 mm, 3 mm në 90 gradë.

Fleta trapezoidale duhet të fiksohet në strukturën e çelikut pasi të gjitha zonat e hapura të jenë mbuluar me fletë çeliku mbulues betoni, i cili vendoset në pjesën e sipërme të strukturës. Materiali i duhur për t'u përdorur këtu është gozhda stud.

Gozhda e kurvarit ngjitet duke krijuar një hark elektrik në strukturën e llamarinës trapezoidale të çelikut pa përdorur tela elektrodë ose gaz, me një makinë saldimi special.

 

beton altı trapez sac ağırlıkları, beton altı sacı, beton altı sac uygulama, beton altı trapez sac ölçüleri, beton altı çelik uygulama, deck trapez sac, deck sacı, beton altı deck sacı
nën pesha të fletës trapezoidale të betonit, nën fletën e betonit, nën aplikimin e fletës së betonit, nën dimensionet e fletës trapezoidale të betonit, nën aplikimin e çelikut të betonit, fletë trapezoidale të kuvertës, fletën e kuvertës, fletën e kuvertës së betonit

Betoni trapezium Veçoritë

Trapezi i betonit është një nga elementët më të rëndësishëm të strukturave. Për sa i përket qëndrueshmërisë së strukturës, ajo lidh boshtet në drejtim horizontal dhe vertikal në strukturën e çelikut pas dyshemesë. Edhe pse përdoret si element i veshjes së sipërfaqes, preferohet edhe për ndriçimin e strukturës kryesore.

Dimensionet e trapezit të betonit

Forma trapezi prej betoni 60/940, të cilin e prodhojmë në disa forma të ndryshme, mund të preferohet edhe për dyshemetë e ndërmjetme në ndërtesa banimi, kat i ndërmjetëm në ndërtesa industriale, kate kat i ndërmjetëm për zyra ose shesh, kate kat i ndërmjetëm magazine ose magazine. Në studimet statike të kryera sipas ngarkesave në zonën ku do të përdoret, llogariten edhe distancat e trarëve dhe çeliku trapezoid përkatës. flokët duhet të përcaktohet trashësia. Këshilla jonë për klientët tanë është që të bëjnë llogaritjet statike të strukturave tuaja në mënyrë korrekte dhe të porosisin llamarina trapezoidale.

Forma jonë e fletës trapezoidale të betonit quhet 60/940. 60 mm është matja e lartësisë nga dyshemeja e llamarinës së galvanizuar. Madhësia e saj prej 940 mm është matja e zonës së mbylljes neto. Zona e mbylljes së rrjetës nënkupton boshtin në të cilin fleta trapezoidale vendoset në betonin tjetër të kuvertës në montime krah për krah. Me fjalë të tjera, kur vendosen 2 fletë krah për krah, mbulohet një sipërfaqe prej 188 cm. Fleta jonë trapezoidale 60/940 me një sipërfaqe rrjete mbyllëse prej 94 cm vetëm është prodhuar nga rrotullat 1250 mm të gjera.

38/151/76 Fleta Trapezoidale Betoni 38/151-76 Fleta Trapezoidale Betoni Çmimet e Fletës Trapezoidale, 38/760 Vizatim Teknik i Fletës Trapezoidale Betoni, 38/151 Aplikimi i Fletës Trapezoidale Betoni, 38/7666 Trapezoidal Sheet, 38/7660, 38/760, 38/760, 38/760, 38/760,38/760 llamarina 38/151 llamar trapezoid nen beton ne gebze 38/151 llamar trapezi nen beton istanbul 38/151/76 llamar trapezoid nen beton ne gjeresi 76 cm.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip