R260 Ray Çelik Profili

R260 Ray Çelik Profili Ağırlıkları Ray Tipi kg/mt ·         33 E1 33,47 ·         46 E2 46,27 ·         49 E1 49,39 ·         UIC49 49,43 ·         50 E4 50,17 ·         UIC 50 50,46 ·         R50 ,P50 51,8 ·         54 E4 54,31 ·         UIC54 54,43 ·         54 E1 54,77 ·         60 E2 60,03 ·         60 E1 60,21 ·         […]

Prodhimi i kabinës së tërmetit

deprem kabini

Prodhimi i kabinës së tërmetit Kabina e tërmetit është një strukturë çeliku e përbërë nga kolona, trarë dhe panele çeliku. Mund të instalohet lehtësisht në raste urgjente pa pasur nevojë për pajisje të rënda. Kjo është një kabinë modulare me panele të parafabrikuara të ndërtuara për t'i bërë ballë tërmeteve. Produktet tona përdoren nga qeveritë lokale dhe organizatat e ndihmës ndaj fatkeqësive në programet e gatishmërisë emergjente. Kabina tërmetesh, një familje, shumë familje […]

barrierat e sigurisë në autostradë

Galvanizli çelik yol bariyeri

Barrierat e sigurisë në autostradë Barrierat e sigurisë në autostradë ofrojnë një bezdi të paçmuar për të gjithë përdoruesit e rrugës. Pengesa e sigurisë në autostradë është çelësi për industrinë e autostradave me sisteme që ofrojnë mbrojtje të vlefshme për të gjithë përdoruesit e rrugës. Rëndësia e pajisjeve mbrojtëse pasive si barrierat e sigurisë shpesh neglizhohet nga përdoruesit e rrugës, por kuptohet mirë nga projektuesit e autostradave. Një automjet me defekt është kthyer në rrugë […]

Struktura kimike e çelikut A516 Class 70

ASTM A516 kalite çelik mekanik özellikleri

Struktura kimike e çelikut A516 70 ASTM A516 Grade 70 është një specifikim standard për çelikun e karbonit. Përdoret në rezervuarët e naftës dhe enët nën presion dhe rrit rezistencën e çelikut gjatë saldimit. Ekzistojnë katër lloje të ndryshme të çelikut A516, duke përfshirë klasën 70, më të përdorurit. Trashësia maksimale e pllakave varet nga përbërja e tyre dhe kërkesat e vetive mekanike. Nga një spirale […]

Prodhimi i barrierave në rrugë të çelikut të galvanizuar

Galvanizli çelik yol bariyeri

Prodhimi i pengesave rrugore të çelikut të galvanizuar Linjat e prodhimit të barrierave rrugore të çelikut të galvanizuar mund të formojnë barriera të ndryshme trafiku. Linja përfshin disa komponentë të veçantë: ushqyes, shkulës, ndreqës, shtypës me grusht, gërshërë dhe staker. Këta komponentë punojnë së bashku për të krijuar një larmi formash dhe madhësish të ndryshme, duke e bërë të lehtë personalizimin e barrierës për të përmbushur specifikimet tuaja. Barriera rrugore prej çeliku e galvanizuar Pengesa standarde rrugore në Turqi, […]

Çeliku cilësor ASTM A516 

ASTM A516 kalite çelik mekanik özellikleri

Çeliku i klasës ASTM A516 Ka shumë faktorë që duhen marrë parasysh kur porosisni çelikun ASTM A516 të klasës 70. Është e rëndësishme të theksohet se ka shumë kërkesa të ndryshme dimensionale për këtë material. Trashësia gjithashtu mund të ndryshojë. Në përgjithësi, do të dëshironi të porosisni pllakën tuaj të çelikut të normalizuar. Ju gjithashtu mund të porosisni lehtësimin e stresit për pllaka më të trasha. Nëse nuk jeni të sigurt për atë që ju nevojitet, mulliri do të […]

Prodhim pengesash rrugore

çelik yol bariyeri imalatı

Fabrikimi i Barrierave Rrugore Linja e prodhimit të fabrikimit të Barrierës Rrugore do të përfshijë një çmbështjellës hidraulik, karrocë udhëtimi, sistem nivelimi dhe një pajisje hidraulike për prerje. Sistemi do të përfshijë gjithashtu një makinë shtypëse hidraulike 315T të derdhur, një stacion punues dhe një pjesë të makinës për formimin e rrotullave. Një kabinet i dedikuar kontrolli elektrik do të mbikëqyrë të gjithë procesin e prodhimit. Më poshtë është një përmbledhje e detajuar e përbërësve të linjës së prodhimit të kangjella […]

Dimensionet e parmakut të autostradës

çelik yol bariyeri üretimi

Dimensionet e parmakut të autostradës Madhësitë e parmakut të autostradës janë të rëndësishme për sigurinë e autostradës. Ky material është projektuar për të përballuar ndikimin e një automjeti, por është ende estetikisht i këndshëm. Stilet e ndryshme të parmakëve të çelikut të autostradës janë në dispozicion në një shumëllojshmëri stilesh dhe materialesh. Shtylla është një pjesë tjetër e rëndësishme e sistemit të sigurisë rrugore dhe mund të jetë prej çeliku ose druri. Këto shtylla përdoren për të përcaktuar forcën e sistemit të gardhit të çelikut të autostradës […]

EN 10028-2:2017 P235GH Pllakë çeliku cilësore Çfarë është rendimenti dhe qëndrueshmëria në tërheqje?

p235gh mekanic özellikleri

EN 10028-2:2017 P235GH Pllakë çeliku cilësore Çfarë është rendimenti dhe qëndrueshmëria në tërheqje? P235GH është një çelik me lidhje të ulët karboni i specifikuar nga EN për përdorim në enë nën presion. Shpesh përdoret për komponentët strukturorë të pajisjeve të enëve nën presion, duke përfshirë enët nën presion, rezervuarët dhe kaldaja. Ka plasticitet të shkëlqyeshëm, qëndrueshmëri dhe veti të përkuljes dhe saldimit të ftohtë. Megjithatë, më e shtrenjtë, me forcë të lartë […]

P355NL1 Cilat janë vetitë kimike të tij?

P355NH çelik kalitesi kimyasal analizi

P355NL1 Cilat janë vetitë kimike të tij? Ju mund të pyesni se cilat janë vetitë kimike të P355NL1. Kur shikoni përbërjen e çelikut, ai është një çelik karboni me rezistencë të lartë në tërheqje. Ka shumë lloje të çelikut. Ka 12 seri të ndryshme dhe rreth 350 variante të ndryshme, secila me karakteristikat e veta. Nëse keni nevojë për më shumë informacion rreth këtyre çeliqeve, vazhdoni të lexoni këtë artikull. […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip