Çmimet e targave të anijes

gemi-saci-fiyatlari

Dihet se përdorimi i çelikut në ndërtimin e anijeve filloi me kantierin e Bririt të Artë. Prodhuesit e fletëve të anijeve ERDEMİR prodhon çeliqe speciale për anije të përdorura në anije në Turqi. Çmimet e targave të anijeve përcaktohen sipas çmimeve të përcaktuara si nga Erdemir ashtu edhe nga prodhuesit e hekurit dhe çelikut nga jashtë si Ukraina dhe Rusia. Sigurisht, prodhuesit e hekurit dhe çelikut ndjekin disa kritere dhe kosto kur përcaktojnë çmimet e pllakave të anijeve.

Notat e fletës së anijes

Cilësia e fletës së anijes Llamari i anijes dhe materiale të tjera çeliku, fletët e anijeve janë materialet kryesore të përdorura në ndërtimin e anijeve. I gjithë konstruksioni i një anije është bërë prej çeliku. Çeliku është lënda e parë më e rëndësishme për ndërtuesit e anijeve. Të gjitha pjesët e anijeve prej çeliku, nga shtylla kurrizore deri te veshja e jashtme, janë prej çeliku të anijes. Ndërtuesit e anijeve zakonisht e quajnë cilësinë st 37 ose st52 […]

Çfarë është Ship Plate?

Çfarë është Ship Plate? Historia e ndërtimit të anijeve të vendit tonë daton në shekuj. E themeluar pas pushtimit të Stambollit, kantieri i bririt të Artë është një nga shembujt më të mëdhenj. Fleta e anijes është lënda e parë kryesore. Nga ana tjetër, ka kantiere detare të sektorit privat të krijuara në Bririn e Artë dhe Bosfor në fillim të viteve 1950 për të kryer aktivitete të mirëmbajtjes dhe riparimit. Nga fundi i viteve 1960, ata filluan të zhvillojnë anije të tonazhit të vogël. Gjatë këtyre viteve anija […]

çmimet e pllakës së bojlerit

10 mm sac fiyatları, sıcak haddelenmiş sac fiyatları, hot rolled steel price, siyah sac fiyatları

Çmimet e pllakës së bojlerit Çmimet e pllakës së kaldajës ose çeliqet e kaldajave janë çeliqe të grupit P. Në këtë grup është edhe 16mo3. Notat e përdorura kryesisht janë P235, P265, P295, P355 dhe 16MO3. Cilësitë e virtytit janë 6341 Cilësi Erdemir, 6335 Cilësi Erdemir, 6347 Cilësi Erdemir, 6352 Cilësi Erdemir, 6345 Cilësi Erdemir, 16Mo3 Cilësi Erdemir. Çmimet e fletës së bojlerit, […]

Çmimet e çelikut të galvanizuar

Çmimet e çelikut të galvanizuar Përdorimi i çelikut të galvanizuar ka filluar të rritet vitet e fundit. Fushat kryesore të përdorimit të konsumit të çelikut të galvanizuar janë: industria e automobilave, konstruksionet e lehta prej çeliku, shenjat dhe tabelat e trafikut, pjesët e brendshme dhe të jashtme të ndërtesave, sektori i dritareve të dyerve PVC, industria e anijeve, etj. Mund të japim shembuj nga shumë industri. Galvanizimi është një nga metodat e veshjes për mbrojtjen e çelikut. Veshja është […]

Vetitë e çeliqeve të cilësisë St37 – s235jr

Isıya Dayanıklı Çelik kaliteleri

Veçoritë e çeliqeve të cilësisë St37 – s235jr Cilësia St37 – s235jr Çeliqet strukturorë janë materiale ndërtimi standarde të industrisë me klasa të caktuara çeliku që përbëhen nga forma standarde të prerjes tërthore. Ekzistojnë klasa strukturore çeliku, përbërja kimike dhe vetitë mekanike të të cilëve janë formuluar për aplikime specifike. Standardizimi Evropian i hekurit dhe çelikut […]

2019 Prodhimi turk i çelikut është ulur

TÜRKİYE ÇELİK ÜRETİMİ Türkiye ham yani sıvı çelik üretimi, 2019 Ağustos ayında, 2018’in aynı ayına göre %12,3 oranında azaldı. 2019 Ağustos ayı üretim miktarı 2.6 milyon ton oldu. 2019 Ocak-Ağustos Türkiye Ham Çelik üretim miktarı %10,5 oranında azalışla 22.6 milyon ton olduğu kaydedildi. TÜRKİYE ÇELİK TÜKETİMİ Çelik tüketimi 2019 Ağustos ayında 2018 Ağustos ayına kıyasla […]

Prodhimi i tubave të çelikut

paslanmaz sac boru üretimi, paslanmaz boru imalatı, paslanmaz dikişli boru, paslanmaz korkuluk borusu, paslanmaz çelik boru fiyatları, paslanmaz çelik fiyatları

Prodhimi i gypave të çelikut Tubi prodhohet me dy metoda: i salduar ose pa probleme, hapi i parë për secilin proces është shndërrimi i çelikut të papërpunuar në një formë më të dobishme. Çeliku i papërpunuar prodhohet duke shkrirë lëndët e para në një furrë dhe duke kontrolluar përbërjen duke shtuar lidhjet dhe duke hequr papastërtitë. Çeliku i shkrirë derdhet në kallëpe për të bërë pllaka ose pllaka transferohet në një makinë derdhjeje të vazhdueshme për billet. Ky çelik i papërpunuar […]

Llojet e çelikut inox

paslanmaz-celik-turleri

Paslanmaz Çelik Türleri Paslanmaz Çelik Dört Farklı Çeşidi vardır Ferritik Paslanmaz Çelik Az miktarlarda Karbon içeren Chromium’a dayanan ferritik paslanmaz çelik , hem karbon hem de düşük alaşımlı çeliklere benzer bir mikro yapıya sahiptir. İçeriğinde %12 ile %18 aralığında kromiçermektedir. Diğer paslanmaz çelik türleriyle karşılaştırıldığında, kaynaklardaki tokluk olmayışı nedeniyle nispeten ince bölümlerin kullanılmasıyla sınırlıdır. Bununla birlikte, müteahhitler kaynak gerektirmeyen çok çeşitli uygulamalar için […]

Prodhimi inox

Prodhimi inox Turqia Prodhimi inox nuk bëhet në vendin tonë. Duke qenë se kostot e investimit të prodhimit të inoksit të sheshtë janë shumë të larta, furnizuesit e fletëve inox në vendin tonë i blejnë lëndët e para nga jashtë. Për shkak të mungesës së prodhuesve të fletëve të çelikut në vendin tonë, ne jemi të varur nga prodhuesit e çelikut inox për çmimet e çelikut. Ky është rasti për kompanitë prodhuese që përdorin fletë çeliku inox në prodhimin e […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip