Çelik inox

paslanmaz-sac

Çfarë është fletë inox? Lidhja e çelikut inox është një aliazh hekuri që përmban të paktën % 10,5 krom. Këtu, kromi prodhon një shtresë të hollë oksidi, të quajtur një shtresë, në sipërfaqen e çelikut. Kjo parandalon mbrojtjen e produktit nga korrozioni i sipërfaqes; Rritja e sasisë së kromit siguron rezistencë të lartë ndaj korrozionit të përgjithshëm. Lidhja e çelikut inox përmban gjithashtu sasi të ndryshme mangani, silikoni dhe karboni. Molibden dhe nikeli […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip