Çmimet e pllakave metalike të Stambollit

metal roof colors

Çmimet e pllakave metalike të Stambollit Çmimet e pllakave metalike të Stambollit ndryshojnë sipas secilit projekt. Madhësia e zonës së aplikimit ndikon drejtpërdrejt në këtë çështje. Prandaj, përpara se të aplikoni në shtëpi ose në vendet e punës, bëhen matjet dhe shifrat mesatare përcaktohen në përputhje me rrethanat. Përveç kësaj, cilësia e punës së bërë dhe metali i përdorur është një faktor i rëndësishëm në çmimet. Mund të aplikohet lehtësisht në lloje të ndryshme çati dhe është praktik […]

Dimensionet dhe peshat e profilit Hea 400 Steel

Dimensionet dhe peshat e profilit të çelikut Hea 400 Profili i çelikut HEA 400 është një version i lehtë i çelikut me rreze H. Seksioni kryq i tij në formë H siguron peshë më të lehtë pasi mund të bëhet nga shumë lloje të ndryshme materialesh. Dy klasat më të zakonshme të çelikut për HEA janë EN 10025 S275 dhe S355. Ato janë gjithashtu të disponueshme në gjerësi dhe gjatësi të ndryshme të fllanxhave. Pesha e tyre është rreth 350 g secila. HEA 400 […]

Si të zgjidhni një sistem të lirë për çati metalike me ngjyra

metal roof colors

Si të zgjidhni një sistem çati metalike me ngjyra të lira Nëse dëshironi një çati jokonvencionale, zgjedhja e një sistemi çati metalike me ngjyrë të lirë është një opsion i shkëlqyeshëm. Megjithatë, duhet të jeni pak të kujdesshëm kur zgjidhni një ngjyrë për çatinë tuaj. Në përgjithësi, ngjyrat e paraqitura në këto tabela janë të kufizuara. Ju mund të shihni vetëm një mostër të vogël të ngjyrës në tabelën e ngjyrave. Përveç kësaj, këto patate të skuqura nuk pasqyrojnë ngjyrën e vërtetë të çatisë suaj. Ngjyra në çatinë tuaj është një […]

Pse çmimi i çelikut të galvanizuar është kaq i lartë?

Galvaniz çelik fiyatları neden yüksek

Pse çmimi i çelikut të galvanizuar është kaq i lartë? Ka një sërë faktorësh që kanë bërë që çmimet e çelikut të galvanizuar të rriten kohët e fundit. Një mungesë e konsiderueshme e furnizimit ka rezultuar në çmime të larta të çelikut. Në disa raste, çeliku nuk është i mjaftueshëm për të përmbushur kërkesën. Për më tepër, furnizimi me dru është pothuajse dyfishuar që nga pandemia Covid-19. Çmimi i përgjithshëm i çelikut të galvanizuar arrin kulmin e ciklit […]

Pse duhet të zgjedhim çelikun e galvanizuar?

galvaniz çelik

Pse duhet të zgjedhim çelikun e galvanizuar? Çeliku i galvanizuar është përdorur për gati 2000 vjet për aftësinë e tij të pakrahasueshme për të qëndruar për një kohë shumë të gjatë dhe për t'i rezistuar ndryshkut. Çeliku i galvanizuar me zhytje të nxehtë dhe çeliku i galvanizuar i elektropluar bëhen me metoda të ndryshme, dhe veshjet e galvanizuara me zink ndryshken krejtësisht ndryshe. Mësoni nga ne rreth këtyre proceseve të galvanizimit (këtu) dhe se si korrozioni i zinkut ndryshon midis tyre.

çeliku rezistent ndaj nxehtësisë p355

Isıya Dayanıklı Çelik kaliteleri

Çeliku rezistent ndaj nxehtësisë P355GH Pllaka çeliku P355GH rezistente ndaj nxehtësisë është një lloj materiali për pllaka çeliku EN10028 P355GH, kazan dhe çelikun e enëve nën presion. Pllakat çeliku P355GH rezistente ndaj nxehtësisë EN10028 karakterizohen nga një forcë rendimenti minimale prej 280-355 MPa dhe saldim i mirë, kështu që çeliku P355GH rezistent ndaj nxehtësisë përdoret kryesisht për kaldaja që transportojnë lëngje të nxehta, nën presion […]

Rënie e pritshme e çmimeve të çelikut të petëzuara në nxehtësi

siyah-sac-fiyatlari

Rënia e pritshme e çmimeve të çelikut të petëzuar Prodhuesit e çelikut presin një ulje të çmimeve të çelikut të petëzuar. Kjo bazohet në një anketë të përdoruesve të çelikut nga SMU School of Business. Shumica e të anketuarve besojnë se çmimet e çelikut të petëzuar në nxehtësi kanë arritur kulmin dhe çmimi mesatar aktual do të arrijë kulmin. Rritja e çmimit tashmë ka rritur kërkesën për mall, por perspektiva mbetet e zymtë […]

P235GH Çeliqet e bojlerit

p355 kalite - erdemir 6345 kalite

P235GH Çeliqet e kaldajës Materiali i çeliqeve të kaldajës P235GH është çeliku jo i aliazhuar i përcaktuar në sistemin EN 10028 dhe EN10216. Ofron plasticitet të mirë, qëndrueshmëri, përkulje të ftohtë dhe veti saldimi edhe në temperatura të larta. Shkronja "P" do të thotë "e saldueshme", "G" do të thotë "soft annealed" dhe "H" qëndron për "hardened". Krahasuar me materialin P265GH, Çeliqet e bojlerit P235GH kanë përbërje të ngjashme kimike, por përmbajtje më të ulët të karbonit dhe […]

Fletë Corten, furnizues fletësh të ndryshkur

corten sac, corten çelik fiyatları

Furnizuesi i fletëve Corten, fletët e ndryshkura Steel Prices është një nga furnizuesit kryesorë të fletëve të çelikut Corten, Fletët e ndryshkura në Turqi. Corten Steel Çeliku i kortenit, ose fleta e ndryshkur, është pjesë e një grupi lidhjesh çeliku të quajtur çeliqe të motit. Emri Corten i referohet tre karakteristikave karakteristike të ngjyrosjes fshatare, forcës së lartë dhe rezistencës së jashtëzakonshme ndaj korrozionit. Çeliku korten është i papërshkueshëm nga moti […]

Çmimet e fletëve Corten

coten sac fiyatları

Çmimet e fletëve Corten Steel Prices është një nga furnizuesit kryesorë të fletëve të çelikut Corten në Turqi. Furnizuesi i fletëve të çelikut Corten Çeliku Corten është pjesë e një grupi lidhjesh çeliku të quajtur çeliqe të motit. Emri Corten i referohet tre karakteristikave karakteristike të ngjyrosjes fshatare, forcës së lartë dhe rezistencës së jashtëzakonshme ndaj korrozionit. Çeliku korten krenohet me rezistencën e tij ndaj motit dhe ngjyrën unike fshatare, […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip