Sa copë është 1 lidhje e profilit të hekurit?

Galvanizli kare profil, galvanizli demir profil, galvanizli kutu profil, galvanizli paslanmaz çelik profil, çelik kare profil, içi boş çelik profil, kutu profil fiyatları

Megjithëse numri i tufave të profileve të hekurit ndryshon sipas fabrikave, ato janë përgjithësisht të njëjta. Ju mund ta merrni Demir Profil të paketuar nga Magazina jonë në Stamboll, ose ne mund ta dërgojmë me shumicë nga magazina jonë e Dilovası. Sasitë e paketimit të profilit të hekurit Përmasat e copës Përmasat e pjesës Përmasat e pjesës Përmasat e pjesës Përmasat e copës Përmasat e copës Përmasat e copës 10X10X0,80 500 20X40X2,50 170 30X70X1,50 105 50X

Kapaciteti mbajtës dhe vlerat e forcës së Profilit HEA

Kapaciteti mbajtës dhe vlerat e forcës së profilit HEA Megjithëse profili HEA njihet si një element ndërtimi për sa i përket grupit të produkteve, ai është një grup profili që përdoret gjithashtu në zonat e ndërtimit të makinerive dhe pajisjeve. Këto profile, të përcaktuara me shkurtesën e përbërë nga inicialet e grupit të fjalëve të astrofizikës me energji të lartë, përdoren si elementë bartës me vlerë të lartë të forcës. Këto profile, të cilat përdoren përgjithësisht në fushën e arkitekturës dhe ndërtimit, […]

Çmimet e ulluqeve të çatisë metalike

oluklu Çatı Sacı

Çmimet e ulluqeve të çatisë metalike ndryshojnë në varësi të madhësisë së zonës që do të përdoret, materialit që do të përdoret në prodhim dhe dizajnit. Nevoja për një vinç kur aplikoni për struktura të mëdha është një tjetër faktor që ndikon në çmim. Megjithëse kostoja rritet në punën afatgjatë, rezultati i marrë do t'ju kënaqë. Mbulim metalik Sistemet e çatisë metalike […]

Cilat janë ndryshimet kimike midis P235 dhe P355

p355 kalite - erdemir 6345 kalite

Cilat janë ndryshimet kimike midis P235 dhe P355 Materialet P235 dhe P355 janë çeliqe të enëve nën presion, të njohura gjithashtu si fletë bojleri. Duke marrë parasysh vetitë e përgjithshme, shihet se saldueshmëria e të dy materialeve është e mirë. Përveç kësaj, ata mund të përballojnë presionin e lartë. Vlerat e forcës cilësore P235 Materiali cilësor P235 është në grupin e çelikut pa aliazh. Si pjesë ndihmëse gjatë prodhimit të kaldajave në zonat industriale, […]

Çmimet e fletëve të galvanizuara të valëzuara

galvaniz oluklu sac

Produktet e fletëve të galvanizuara përftohen duke veshur mbështjellje të mbështjellë të nxehtë dhe fletë të mbështjellë të ftohtë me karbon të ulët me zink me metodën e zhytjes së nxehtë. Sipas kërkesave të klientëve, prodhohen produkte për t'u përdorur si role, standarde, gjatësi të dëshiruara, kreshtë, trapezoidale, rrota dhe profile të valëzuara ose murale. Çmimet e fletëve të galvanizuara të valëzuara në varësi të gjerësisë dhe trashësisë […]

Dimensionet e Profilit të Drywall

alcipan-profil-ebatlari-1

Dimensionet e profilit të pllakave gipsi dhe zonat e aplikimit Profilet e murit të thatë janë profile prej fletë çeliku të galvanizuar që përdoren në tavanet e varura, muret ndarëse dhe sistemet e veshjes së mureve. Ato ofrojnë zgjidhje të shkëlqyera në fusha të ndryshme. Ato përshtaten lehtësisht në vendin ku përdoren dhe janë jashtëzakonisht të qëndrueshme. Falë rezistencës së lartë ndaj korrozionit, mund të përdoret në mënyrë të sigurt për shumë vite. Ato janë shumë të lehta për t'u aplikuar dhe çmontuar. Një zgjedhje e mirë për ata që kërkojnë materiale ekonomike […]

Trashësia e veshjes së galvanizuar

galvaniz-kaplama-kalinliklari

Si të matni trashësinë e veshjes së galvanizuar? Veshja e galvanizuar bëhet me qëllim që metalet të vazhdojnë përdorimin e tyre të synuar për kohën më të gjatë. Për këtë, përdoren metoda të zhytjes së nxehtë dhe elektrolizës. Metoda mund të zgjidhet sipas vendit ku do të përdoret materiali. Produktet Alusi përftohen duke veshur aliazh alumin-zink në fletën e çelikut sipas nevojave. Llogaritja e trashësisë së veshjes së galvanizuar Veshja e galvanizuar llogarit sasinë e zinkut për metër katror […]

Fletët e bojlerit të grupit P

kazan sacı mekanik-ozellikler

Cilat janë fletët e bojlerit të grupit P? Një emër tjetër për fletët e bojlerit të grupit P janë çeliqet e enëve nën presion. Karakteristika e tyre më e njohur është se ato janë të salduara mirë. Gjatë saldimit të fletëve me një seksion kryq më të vogël se 25 mm, nuk ka tendencë ngurtësimi në zonën e prekur nga nxehtësia, domethënë në HAZ. Në këtë mënyrë, pothuajse të gjitha teknikat e saldimit mund të saldohen pa asnjë problem. Ato më të mëdha se 25 mm […]

Çmimet e fletëve të valëzuara

galvaniz oluklu sac

Çmimet e fletëve të valëzuara Fleta e valëzuar është një material i prodhuar duke përdorur të galvanizuar ose alumin. Mund të prodhohet në trashësi të ndryshme si i lyer ashtu edhe i palyer. Përveç kësaj, materiali mund të jetë me dy shtresa për të ndihmuar izolimin e nxehtësisë. Çmimet e fletës së valëzuar përcaktohen nga vetitë dhe sasia e materialit. Materialet me veti të ndryshme teknike mund të prodhohen sipas kërkesave të klientëve. Kjo veçori […]

Prodhimi i fletëve të galvanizuar

sıcak daldırma galvaniz sac üretimi

Si prodhohet fleta e galvanizuar Prodhimi i fletëve të galvanizuara është produkti i përftuar nga lyerja e zinkut metalik me material çeliku të sheshtë. Përdoret në shumë fusha për shkak të veçorisë së tij rezistente ndaj korrozionit. Është veçanërisht e rëndësishme për materialet e përdorura në zona të hapura. Materiali i veshur siguron përdorim afatgjatë pa ndryshkur. Kromimi ose lubrifikimi pas procesit të veshjes siguron një cilësi më të lartë të zinkut. […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip