çmimet e pllakës së bojlerit

Çmimet e fletëve 10 mm, çmimet e fletëve të nxehtë, çmimet e llamarinës së nxehtë, çmimet e fletëve të zeza

çmimet e pllakës së bojlerit

çmimet e pllakës së bojlerit ose të fitojë çelikuJanë çeliqe të grupit P. Në këtë grup është edhe 16mo3. Notat e përdorura kryesisht janë P235, P265, P295, P355 dhe 16MO3. Cilësitë e virtytit janë 6341 Cilësi Erdemir, 6335 Cilësi Erdemir, 6347 Cilësi Erdemir, 6352 Cilësi Erdemir, 6345 Cilësi Erdemir, 16Mo3 Cilësi Erdemir.

çmimet e pllakës së bojlerit varion sipas çmimeve të skrapit dhe mineralit të hekurit, pra sipas kostove të lëndës së parë. Çmimet e çelikut të bojlerit vlerësohen në dollarë/ton, pra usd/ton. Fletët e bojlerit kanë një rezistencë shumë të lartë në shtypje në krahasim me fletët e çelikut të cilësisë St 37.

fletët e bojlerit
fletët e bojlerit

Forca e pllakës së bojlerit

Fletët e çelikut ose fletët e çelikut të bojlerit të përdorura në kaldaja janë çeliqe karboni me rezistencën më të lartë ndaj nxehtësisë. Megjithëse çeliqet e karbonit në përgjithësi tregojnë përkeqësim strukturor pas 250 gradë, fletët e bojlerit kanë rezistencë ndaj nxehtësisë deri në 450 gradë. Këto fletë, të cilat përkufizohen edhe si fletë enë nën presion, prodhohen vetëm nga disa fabrika në vendin tonë.

çmimet e pllakës së bojlerit Meqenëse ndryshon vazhdimisht, ju mund të kontaktoni përfaqësuesit tanë të klientëve për çmimet aktuale të fletëve të çelikut të bojlerit.

p355nh Trashësia e pllakës së çelikut bëhet duke rrotulluar dhe turshitur metalin e nxehtë për të arritur trashësinë e kërkuar. Metali i nxehtë rrotullohet në furrat e ringrohjes dhe kalon vazhdimisht nëpër një seri rrotullash që funksionojnë në temperatura dhe reduktime progresive më të larta derisa të arrijë madhësinë e kërkuar.

Pllakë çeliku p355nh Pllakë çeliku, p355nh Pllakë çeliku që rrotullohet, p355nh Pllakë çeliku mund të ofrohet si pllakë çeliku e mbështjellë me saktësi ose e normalizuar p355nh.

Metoda e prodhimit fizik të pllakës së çelikut p355nh kryhet në një makinë speciale. I drejtuar nga një motor benzine, ai ka dy gypa në kënde të drejta me njëra-tjetrën. Një plesht fut rërën në çekiç dhe ka një tejmbushje që e kthen rërën e papërdorur përsëri në plesht. Hinka e dytë dërgon ajrin nga baza e një serie shishe ajri në farkë.

Çmimet e pllakës së bojlerit p355nhPërdoret gjerësisht për prodhimin e reaktorëve, shkëmbyesve të nxehtësisë, ndarësve, rezervuarëve sferikë, rezervuarëve të naftës dhe gazit, rezervuarëve të gazit të lëngshëm, predhave të presionit të reaktorit bërthamor, baterive me avull të bojlerit në industrinë e naftës, kimike, bojler dhe industri të tjera.

p355nh çmimet e pllakës së bojleritështë një klasë çeliku e enës nën presion

Çeliku p355nh është një lloj çeliku për enët nën presion. Gjendja normale e dorëzimit për pllaka çeliku të mbështjellë të normalizuara ose të normalizuara

Çeliku P355NH është një lloj çeliku që përdoret për kaldaja dhe enë nën presion sipas standardit EN10028-3. Pllaka e çelikut P355NH ka plasticitet të mirë, rezistencë, performancë të përkuljes së ftohtë dhe performancë saldimi. Çeliku P355NH përdoret kryesisht në prodhimin e kaldajave, enëve nën presion dhe tubacioneve.

Fleta nxehet në furrë dhe pritet me mbështjellje të nxehtë në trashësinë e dëshiruar të fletës së çelikut sipas madhësisë së produktit.

Pllaka e çelikut prodhohet si e petëzuar në nxehtësi dhe gjithashtu…

Prodhimi i CO2 duke përdorur një sistem të centralizuar zakonisht përdoret për prodhimin e pijeve të gazuara ose birrës, por mund të prodhohen edhe shumë produkte të tjera. CO2 mund të përdoret në industrinë ushqimore dhe në impiantet e trajtimit të ujit. Shikoni se si prodhohet CO2 duke përdorur një sistem të centralizuar këtu!

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip