Arkivat e kategorisë: Boru ve Profil

Vlerat statike të profilit hea

Vlerat statike të profilit Hea Vlerat e boshtit të fortë nga vlerat statike të profilit Hea janë si më poshtë. Ju mund të arrini dimensionet e profilit hea, peshën e profilit hea dhe gjithashtu çmimet e profilit hea nga lidhjet. SEKSIONI BOSH I FORTË yy Pusi Wel.y Wpl.y iy Avz cm4 cm3 cm3 cm2 HE 100 AA 236,5 51,98 58,36 3,89 6,15 HE 100 A 349,2 72,76 83,01 4,56

Profili Hea Dimensionet e sipërfaqes

Profili Hea Dimensionet e sipërfaqes Profili Hea Dimensionet dhe profili Hea Dimensionet e sipërfaqes janë në të njëjtën tabelë. Seksioni Sipërfaqja Al AG M2 / M M2 / M M2 / T HE 100 AA 0.553 45.170 Ai 100 B 0.567 27.760 Ai 100 m 0.619 14.820 Ai 120 AA 0.669 45.940 Ai 120 A 0.677 34.060 Ai 120 B [...]

Dimensionet e profilit Hea

Dimensionet e profilit Hea Dimensionet e profilit Hea Pesha e profilit Hea dhe dimensionet e projektimit të profilit hea janë në të njëjtën tabelë. SEKSIONI SEKSIONI SEKSIONI I PROJEKTIMIT DIMENSIONET A hi d Ø pmin pmax cm2 mm mm mm HE 100 AA 15,60 80 56 M10 54 58 HE 100 A 21,24 80 56 M10 54 508 HE .

Dimensionet e profilit Hea

H-profil-fiyatlari

Peshat e profilit Hea dhe dimensionet e profilit Hea janë në të njëjtën tabelë. Dimensionet e Profilit Hea SEKSIONI DIMENSIONET G hb tw tf r kg/m mm mm mm mm HE 100 AA 12.2 91 100 4.2 5.5 12 HE 100 A 16.7 96 100 5.0 8.0 10100 HE .

Peshat e profilit Hea

hmprofil ağırlıkları, h profil ölçüleri, h profil statik değerlerii h profil fiyatları, çelik fiyatları

  Peshat e profilit Hea Peshat e profileve hea, të cilat janë ndër llojet e profilit H, janë më të lehta se profili heb dhe ai i skajit. Arsyeja për këtë është se profili h është profili hea me trashësinë më të hollë të murit. Profilet Hea emërtohen sipas dimensioneve të tyre. Për shembull, një profil hea me gjerësi veshi 100 mm quhet hea 100. Trashësia e murit të Hea 100s është 5 mm. Kjo […]

Çfarë është Profili HEA?

H-profil-fiyatlari

Profilet standarde të profilit evropian Hea. Në anglisht quhet H Beam. Ekzistojnë lloje të ndryshme të profileve H si Hea, Heb, Hem. Emërtimi i profilit hea vjen nga gjerësia e veshit. Profili Hea 100 quhet dimensioni h i profilit të çelikut siç shihet në figurën më poshtë. Kjo do të thotë, lartësia e profilit hea 100 është 100 mm. Prodhimi i profilit Hea fillon nga 100 mm gjerësi në 1200 mm […]

Çmimet e profilit të kutisë drejtkëndore

  Profilet e kutive emërtohen sipas mënyrës së prodhimit. Ekzistojnë dy lloje të profileve të kutisë. Profili i kutisë katrore dhe profili i kutisë drejtkëndore. Çmimet e profileve të kutive drejtkëndore dhe profileve të tubave katrorë janë të ndryshme nga njëri-tjetri. Dimensionet anësore të profileve të kutive drejtkëndore janë të ndryshme nga njëra-tjetra. Gjatë llogaritjes së peshave të profileve të kutisë katrore, matja e një skaji të vetëm […]

Peshat e profilit të kutisë

kutu profil ağırlık tablosu

Peshat e profilit të kutisë Dimensionet e profilit të kutisë fillojnë nga 10 mm x 20 mm dhe trashësia 0,60 mm. Peshat e profilit të kutisë jepen në metra për shkak të strukturës së tyre. Prodhimi i profilit të kutisë bëhet duke përdorur fletë çeliku. Procesi i prerjes bëhet sipas formës së hapur të profilit të kutisë që do të prodhohet nga fleta e mbështjellë. Nëse do të prodhohet profili i kutisë katrore 50 mm x 50 mm, rrotullim 200 mm i gjerë […]

Vlerat statike të profilit Npi

Npi profil fiyatları

              VLERA STATIKE Dimensionet e profilit Ipn AXIS I FORTË yy AXI I DOBËT zz G Iy Wel.y Wpl.y iy Avz Iz Wel.z Wpl.z iz ss It Iwx10-3 kg/m cm4 cm3 cm3 cm cm2 cm4 cm3 cm3 cm mm […]

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip