Çfarë është PPGI?, prodhuesit e PPGI, çmimet e PPGI

Boyalı sac

Çfarë është PPGI?, prodhuesit e PPGI, çmimet e PPGI

Çmimet e çelikut pa të meta PPGI njihet si një nga furnizuesit kryesorë. Standardi i cilësisë së fletëve të lyera të prodhuara sipas normave dhe udhëzimeve të përcaktuara të industrisë përcaktohet opsionalisht. PPGIForca, qëndrueshmëria dhe rezistenca ndaj korrozionit të produktit sigurojnë që produkti të mund të përdoret për shumë vite pa mirëmbajtje.

 

Vetitë e PPGI

  • Qëndrueshmëri e shkëlqyer
  •  Rezistencë e lartë ndaj korrozionit
  • përfundim i mirë

Kur fleta e galvanizuar me zhytje të nxehtë lyhet, ajo siguron mbrojtje më të fortë ndaj korrozionit me sistemin e saj të dyfishtë. Veshja e galvanizuar mbron çelikun bazë duke siguruar mbrojtje katodike dhe penguese. Veshja e bojës vepron si një mbrojtje penguese për veshjen e galvanizuar me zhytje të nxehtë dhe redukton ndjeshëm shkallën e korrozionit të zinkut. Jetëgjatësia e rritur e shërbimit që mund të arrihet nga kombinimi i bojës në çelik të galvanizuar e bën këtë lloj sistemi të mbrojtjes nga korrozioni shumë tërheqës për strukturat e dizajnuara për të qëndruar në mjedise agresive.

Boyalı saclar
PPGI

Çmimet e PPGI

PPGI Me fjalë të tjera, PPGI është materiali i formuar si rezultat i lyerjes së fletëve të çelikut të pa veshur me spirale të mbështjellë të ftohtë me ngjyra të ndryshme si 9002 ose 3004, në nënshtresën e çelikut, përkatësisht fletë çeliku të galvanizuar, e cila më pas është e veshur me zink të nxehtë. Ky produkt është një spirale PPGI ose një spirale PPGI. PPGI bëhet duke lyer çelikun e galvanizuar përpara formimit të tij. Hekuri i galvanizuar përftohet kur çeliku i veshur zhytet vazhdimisht në nxehtësi për të formuar Zink me një pastërti më të madhe se % 99.

PPGI – Vetitë e veshjes PPGI

PPGI - Edhe pse termi PPGI ndonjëherë përdoret lirshëm për t'iu referuar çelikut me veshje të ndryshme metalike si alumini, zinku/alumini, zinku/hekuri dhe zinku/alumini/magneziumi; fjalë për fjalë i referohet çelikut të veshur me zink përpara formimit (Çeliku i veshur me zink pas lyerjes) Procesi i veshjes metalike me zhytje të nxehtë përfshin gjithashtu veshje alumini dhe fletë çeliku dhe bobina, ose veshje zinku/aliazh alumini, zink/hekur dhe zink/alumin/ magnez, po ashtu i prodhuar paraprakisht ne fabrik.Mund te jete i lyer.

Ndërsa GI ndonjëherë përdoret si një term kolektiv për çeliqe të ndryshëm të veshur me metal me zhytje të nxehtë, më saktë i referohet vetëm çelikut të veshur me zink. Në mënyrë të ngjashme, PPGI ndonjëherë mund të përdoret si një term i përgjithshëm për një sërë çeliku të veshur me metal që janë paralyer, por më saktë i referohet çelikut të lyer paraprakisht të veshur me zink.

Boyalı sac
PPGI
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip