Çmimet e fletëve të lyera Trapezoidale, Peshat e fletëve Trapezoidale të lyera

Boyalı çatı sacı

Fletët trapezoidale janë në fakt dy lloje të ndryshme. Fletë trapezoidale të veshjes së jashtme dhe Fletë trapezoidale prej betoni. Fletët trapezoidale prodhohen gjithashtu nga fletët e mbështjelljes së galvanizuar, qoftë si veshje e jashtme ose si përdorimi i llamarinës trapezoidale nën beton. Çmimet e fletëve Trapezoidale, të cilat janë materiale për çati, përbëhen nga fletët e mbështjelljes së zinkuar dhe kostot e përpunimit më pas. Çmimet e fletëve të galvanizuaraJu mund ta përdorni atë nga seksioni përkatës i faqes sonë të internetit. Fakti që ato mund të prodhohen edhe nga çarçafë me ngjyra është një arsye për preferencë në mbulimin e jashtëm dhe të çatisë së ndërtesave prej çeliku në aspektin estetik. Janë jetëgjatë sepse janë prej fletësh trapezoidale të zinkuar ose të lyer. Është i përshtatshëm për korrozion dhe kushte të ndryshme të motit. Ato prodhohen nga llamarina të galvanizuar cilësore DX51. në trashësi dhe përmasa të ndryshme në objektin tonë të prodhimit të fletëve trapezoidale në Stamboll. fletë trapezoidale Ne mund të prodhojmë.

Çmimet e fletës së lyer Trapezoidale

Çmimet e fletës trapezoidale variojnë sipas trashësisë së fletës së galvanizuar që do të përdoret, kodit të ngjyrës së fletës së galvanizuar të lyer, dimensioneve të fletës trapezoidale dhe dimensioneve të fletës trapezoidale. Për çmimet e fletëve trapezoidale, mund të kontrolloni çmimet e fletëve të galvanizuara në faqen tonë të internetit.

Fletët e lyera kanë zona të ndryshme përdorimi. Përdorimi i tij më i zakonshëm është çatia dhe mur anësor. Në mbulimin e çatisë preferohet përgjithësisht si fletë jo panel, pra e lyer trapezoidale. Duke montuar fletët e lyera në formë trapezoidi, mbron strukturën e çelikut ose ndërtesën tuaj nga kushtet e pafavorshme klimatike si shiu, ngrohja nga rrezet e diellit, moti i ftohtë dhe bora. Fletët e lyera përdoren gjithashtu në prodhimin e paneleve të çatisë dhe paneleve të fasadave. Fletët e paneleve të pikturuara dhe fletët trapezoidale të pikturuara janë të njëjtat produkte. Dallimi midis trapezit të lyer dhe panelit të lyer është se materiali i panelit është i mbuluar me material poliuretani.

Boyalı çatı sacı
Fletë çati e lyer

Fletë trapezoidale e lyer Gebze , Fletë trapezoidale e lyer İstanbul

Prodhimi i fletëve me ngjyra bëhet duke përdorur mbështjellje të galvanizuar. Veshja e galvanizuar e fletëve të galvanizuara të përdorura në prodhimin e fletëve të lyera preferohet përgjithësisht si 100 gr/m2. Rezistenca atmosferike e fletëve të galvanizuara 100 gr/m2 deklarohet mesatarisht 50 vjet. Me veshjen me bojë të llamarinës së galvanizuar, jetëgjatësia i afrohet 100 viteve. Bojë në fletën e lyer siguron si mbrojtjen e materialit të fletës nga kushtet e vështira klimatike dhe një pamje estetike. Bojë lyhet nga njëra anë duke kaluar fletën e galvanizuar të mbështjellë përmes rulit të lyer. Pas prodhimit të fletës së lyer, fletët e bobinave të lyera merren në vijën trapezoidale dhe formohen në përputhje me formën e dëshiruar trapezoidale. Për shembull, fletët e pikturuara trapezoidale të formësuara sipas formës 27/200 janë përgjithësisht 80 cm në gjerësi.

Çmimet e fletës së lyer Trapezoidale

Ka shumë faktorë që përcaktojnë çmimet e fletës Trapezoidale të paralyerur. Faktorët kryesorë që përcaktojnë çmimet e fletës Trapezoidale të paralyerur janë;

 • Trashësia e fletës së galvanizuar
 • Gjerësia e fletës së galvanizuar
 • Trashësia e veshjes së fletës së galvanizuar
 • Çmimet e fletëve të galvanizuara
 • Zgjedhja e ngjyrave PPGI
 • Trashësia e veshjes PPGI
 • Çmimet e bojës PPGI
 • formë trapezoidale
 • Gjatësia e trapezit

të numërueshme. Fletë trapezoidale e lyer Mjedisi i prodhimit duhet të jetë i pastër gjatë prodhimit. Çdo substancë e huaj që do të gërvishtet bojën mund të shkaktojë deformim të sipërfaqes. Arsyeja e ënjtjes ose problemeve në sipërfaqen e lyer të fletës Trapezoidale mund të mos jetë vetëm për shkak të bojës. Fleta e galvanizuar e përdorur mund të jetë gjithashtu rezultat i lagështimit përpara se të lyhet ose të ekspozohet ndaj një efekti të ngjashëm formues të ndryshkut. Duhet të preferohet fleta spirale e galvanizuar e cilësisë së parë në mënyrë që boja e fletës së lyer të mos fryhet dhe derdhet. Në fletët e lyera trapezoidale të bëra me fletë të galvanizuar të cilësisë së dytë, në të ardhmen mund të ndodhë derdhja e bojës, fryrja e bojës dhe përkeqësimi në sipërfaqen e fletës së lyer. Forma e përdorur në vijën trapezoidale nuk duhet të gërvisht sipërfaqen e llamarinës. Nëse sipërfaqja e fletës gërvishtet në makinën e vizatimit trapezoid, ai produkt duhet të lihet mënjanë si produkt me defekt dhe nuk duhet t'i dërgohet klientit.

E lyer Forma e fletës trapezoidale dimensionet

Fletët trapezoidale të lyera prodhohen në disa madhësi të ndryshme. Masa më e përdorur është 27/200. Arsyeja pse quhet fletë trapezoidale 27/200 është se lartësia e fletës trapezoidale është 27 mm dhe gjerësia e hapit është 200 mm. Në foton më poshtë jepen përmasat e fletës trapezoidale 27/200.

galvanizli trapez sac,27/200 trapez sac, dış cephe kaplaması, dış cephe kaplama malzemesi, renkli dış cephe kaplama sacı, dış cephe sac kaplama
fletë trapezoidale e galvanizuar, fletë trapezoidale 27/200, veshje e jashtme, material për veshjen e jashtme, fletë muri me ngjyra, veshje llamarine e jashtme
 • 27/200 Fletë trapezoidale e lyer
 • 38/151 Fletë trapezoidale e lyer
 • 40/245 Fletë Trapezoidale e lyer
 • 55/300 Fletë trapezoidale e lyer
 • 56/180 Fletë Trapezoidale e lyer
Boyalı Trapez sac
Fletë trapezoidale e lyer

Pesha e fletëve të pikturuara në formë trapezi

Trashësia (mm) 1 metër peshë Pesha e pjatës (kg./Plk.)
2000 mm. 3000 mm. 4000 mm.
0.30 mm 2380 kg 4760 kg 7140 kg 9520 kg
0.35 mm 2530 kg 5.060 kg 7590 kg 10.120 kg
0.40 mm 2930 kg 5860 kg 8790 kg 11720 kg
0.45 mm 3340 kg 6680 kg 10.020 kg 13.360 kg
0.50 mm 3.750 kg 7.500 kg 11.250 kg 15000 kg
0.55 mm 4.365 kg 8730 kg 13.095 kg 17,460 kg
0.60 mm 4980 kg 9960 kg 14.940 kg 19.920 kg
0.70 mm 5770 kg 11.540 kg 17.310 kg 23.080 kg
0.80 mm 6560 kg 13.120 kg 19680 kg 26.240 kg
gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip