Fletë trapezoidale e lyer Stamboll

Boyalı Trapez sac İstanbul

Fletë trapezoidale e lyer Stamboll Kemi çarçafë trapezoidale në ngjyra dhe lloje të ndryshme.
Fletët trapezoidale të pikturuara në të vërtetë kanë dy lloje të ndryshme.
Fletë trapezoidale të veshjes së jashtme dhe Fletë trapezoidale prej betoni.
Fletët trapezoidale prodhohen gjithashtu nga fletët e mbështjelljes së galvanizuar, qoftë si veshje e jashtme ose si përdorimi i llamarinës trapezoidale nën beton.
Çmimet e fletëve Trapezoidale, të cilat janë materiale për çati, përbëhen nga fletët e mbështjelljes së zinkuar dhe kostot e përpunimit më pas.
Çmimet e fletëve të galvanizuaraJu mund ta përdorni atë nga seksioni përkatës i faqes sonë të internetit.
Fakti që ato mund të prodhohen edhe nga fletë me ngjyra preferohet për veshjen e jashtme dhe veshjet e çatisë së ndërtesave prej çeliku në aspektin estetik. Janë jetëgjatë sepse janë prej fletësh trapezoidale të zinkuar ose të lyer.
Është i përshtatshëm për korrozion dhe kushte të ndryshme të motit.
Ato prodhohen nga llamarina të galvanizuar cilësore DX51.
në trashësi dhe përmasa të ndryshme në objektin tonë të prodhimit të fletëve trapezoidale në Stamboll. fletë trapezoidale Ne mund të prodhojmë.

Çmimet e fletës së lyer Trapezoidale

Çmimet e fletës trapezoidale variojnë sipas trashësisë së fletës së galvanizuar që do të përdoret, kodit të ngjyrës së fletës së galvanizuar të lyer, dimensioneve të fletës trapezoidale dhe dimensioneve të fletës trapezoidale.
Për çmimet e fletëve trapezoidale, mund të kontrolloni çmimet e fletëve të galvanizuara në faqen tonë të internetit.
Fletët e lyera kanë zona të ndryshme përdorimi.
Përdorimi i tij më i zakonshëm është çatia dhe mur anësor.
Në mbulimin e çatisë preferohet përgjithësisht si fletë jo panel, pra e lyer trapezoidale.
Duke montuar fletët e lyera në formë trapezoidi, mbron strukturën e çelikut ose ndërtesën tuaj nga kushtet e pafavorshme klimatike si shiu, ngrohja nga rrezet e diellit, moti i ftohtë dhe bora.
Fletët e lyera përdoren gjithashtu në prodhimin e paneleve të çatisë dhe paneleve të fasadave.
Fletët e paneleve të pikturuara dhe fletët trapezoidale të pikturuara janë të njëjtat produkte.
Dallimi midis trapezit të lyer dhe panelit të lyer është se materiali i panelit është i mbuluar me material poliuretani.

E lyer fletë trapezoidale Gebze, Fletë trapezi e pikturuar Stamboll

Prodhimi i fletëve me ngjyra bëhet duke përdorur mbështjellje të galvanizuar.
Veshja e galvanizuar e fletëve të galvanizuara të përdorura në prodhimin e llamarinës së lyer në përgjithësi preferohet si 100 gr/m2. Rezistenca atmosferike e fletëve të galvanizuara 100 gr/m2 deklarohet mesatarisht 50 vjet.
Me veshjen me bojë të llamarinës së galvanizuar, jetëgjatësia i afrohet 100 viteve.
Bojë në fletën e lyer siguron si mbrojtjen e materialit të fletës nga kushtet e vështira klimatike dhe një pamje estetike.
Bojë lyhet nga njëra anë duke kaluar fletën e galvanizuar të mbështjellë përmes rulit të lyer.
Pas prodhimit të fletës së lyer, fletët e bobinave të lyera merren në vijën trapezoidale dhe formohen në përputhje me formën e dëshiruar trapezoidale.
Për shembull, fletët e pikturuara trapezoidale të formësuara sipas formës 27/200 janë përgjithësisht 80 cm në gjerësi.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip