Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati

trapez metal çatı kaplama uygulaması

Madhësitë e fletëve të valëzuara metalike për çati

Për mbulim Fletë metalike e valëzuar Ndërsa madhësia e tyre ka shumë përparësi, mund të jetë shumë konfuze të kuptosh se cilën madhësi të zgjedhësh. Për fat të mirë, ka disa madhësi standarde të materialit për çati të valëzuar që janë të qëndrueshme dhe të qëndrueshme. Në varësi të llojit të përdorimit, mund t'i hidhni një sy njërës prej madhësive shoqëruese të çarçafëve metalikë: Çdo kontroll ka disa avantazhe dhe disavantazhe. Për shembull, një masë më e rëndë është më e vështirë dhe e bën më të vështirë varjen, veçanërisht kur përdoret në një gamë shumë të gjerë materialesh.

Për mbulim Fletë metalike e valëzuar Dimensionet e tij janë vendimi i duhur pasi është më i përshtatshmi, por ka qëndrueshmëri superiore. Edhe pse fleta e valëzuar është bërë nga fletë të galvanizuara me trashësi 0,40 deri në 0,50 mm. Është gjithashtu një nga opsionet më të trasha dhe më të bazuara në papafingo të valëzuar. Krahasuar me varietete të ndryshme, fleta e valëzuar kushton më pak, por ka forcë më të mirë.

Fletë metalike e valëzuar përrua

Fleta e valëzuar metalike është një vendim i mirë, por fleta trapezoidale është zgjedhje e shkëlqyer si zgjedhje. Kanë më shumë opsione dhe janë më praktike. Është e mundur të bëhet nga një material i lyer, përveç veshjes së galvanizuar, është më ekonomike sepse pritet në gjatësinë e dëshiruar. Fleta trapezoidale është zgjedhja më ideale. Nëse nuk e dini se cili lloj është ideal për sipërmarrjen tuaj, referojuni disa prej këtyre këshillave për të vendosur për madhësitë e duhura të valëzuara metalike për çati që i përshtaten nevojave tuaja. Do të jeni të lumtur ta lexoni!

Madhësia: Treguesi, një gjatësia e fletës së valëzuar është standarde, kjo vendos koston e pllakës. Sa më e trashë të jetë fleta, aq më pak kushton për metër katror. Trashësia më e pranuar gjerësisht është 0.50 mm fletë e galvanizuarështë. Masa të ndryshme kanë kufijtë e ngarkesës, intervalet dhe vlerat e rrëshqitjes luhatëse. Në përgjithësi, sa më e trashë të jetë fleta, aq më i lartë është shpenzimi. Është ideale të merren parasysh disa variabla përpara se të vendosni për një zgjedhje përfundimtare.

Çati e valëzuar metalike

Për mbulim Dimensionet e valëzuara metalike mund të ndryshojë në mënyrë të konsiderueshme, por madhësia e tij mesatare do të jetë rreth 1000 mm, domethënë 1 metër e gjerë dhe 2000 mm, domethënë 2 metra e gjatë. Për fletën trapezoidale dhe fletën e valëzuar, të dyja kanë kufij të krahasueshëm të ngarkesës dhe mund të përdoren në çdo papafingo. Pavarësisht nga trashësia e tij, është lloji i materialit tjetër të rëndësishëm për çati. Madhësia e çatisë së fletës së valëzuar, fleta trapezoidale është në të vërtetë më e lehtë për t'u përshtatur, por kufiri i pirgut është më i ulët se një metal i zakonshëm me vlerësim F ose A. Çatitë me vlerë A kanë ngarkesa më të ulëta dhe mund të përballojnë ngarkesa më të mëdha se ato më të holla.

ju përdorni Mbulimi i çatisë për Metal Dimensionet e valëzuaraLloji i pronës do të përcaktojë shumën që paguani për metër katror. Preferohen fletë metalike të valëzuara, ato kanë kufij dhe diapazon të ndryshëm ngarkese. Fletë e valëzuar 0,40 mm Është më e njohura dhe më e lira. Megjithatë, ekzistojnë kontraste të dallueshme midis të dyjave. Sa më i hollë të jetë matësi, aq më i kushtueshëm. Po kështu, një material mbulimi me një trashësi më modeste, por një kufi më të lartë të ngarkesës të valëzuara flokët Ju mund të merrni.

 

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip