Cilat janë ndryshimet kimike midis P235 dhe P355

cilësia p355 - cilësia Erdemir 6345

Cilat janë ndryshimet kimike midis P235 dhe P355

Materialet P235 dhe P355 janë çeliqe të enëve nën presion, të njohura edhe si pllaka bojleri. Duke marrë parasysh vetitë e përgjithshme, shihet se saldueshmëria e të dy materialeve është e mirë. Përveç kësaj, ata mund të përballojnë presionin e lartë.

P235 Vlerat e forcës së cilësisë

Materiali cilësor P235 është në grupin e çelikut pa aliazh. Ky material përdoret si pjesë ndihmëse gjatë prodhimit të kaldajave në zonat industriale. Prodhohet vetëm nga fabrikat e hekurit dhe çelikut Ereğli në Turqi. Erdemir 6335 është kodi i cilësisë. Nga këtu blejnë edhe shitësit. Përqindja maksimale e karbonit në të është 0,16, raporti i manganit është midis 0,6 dhe 1,20, raporti i fosforit është 0,025 dhe raporti i squfurit është 0,015. Ai gjithashtu përmban elementë të tillë si nikel, molibden, bakër, titan. Rezistenca në tërheqje është midis 360 dhe 500 MPa. Forca e rendimentit është midis 215 dhe 235 MPa dhe zvogëlohet me rritjen e trashësisë. Është një material i përshtatshëm për formim të ftohtë.

Cilësia P355 Vlerat e Forcave

Materiali cilësor P355 përdoret në prodhimin e enëve nën presion dhe tubave që transportojnë lëngje të nxehta. Përmbajtja e tij e karbonit është më e lartë se P235. Është ndër grupet e çeliqeve rezistente ndaj zvarritjes dhe temperaturë të lartë. Është prodhuar sipas standardit EN 10028-2. Ai përmban elementë të tillë si 0,08-0,2 përqind karbon, 0,4 përqind silic, 0,9-1,5 përqind mangan dhe 0,3 përqind karbon.

Rendimenti dhe forca në tërheqje ndryshojnë në varësi të trashësisë. Me rritjen e trashësisë, forca e rendimentit zvogëlohet. Zakonisht është midis 280 MPa dhe 355 MPa. Forca e rendimentit është një nga vetitë mekanike vendimtare për materialet që do të përdoren në prodhim. Dëshirohet që materialet që do të mbajnë ngarkesën të kenë rezistencë të lartë rendimenti. Megjithatë, është e padëshirueshme që materialet që do të formohen të kenë vlera të larta rendimenti. Forca e rrjedhjes së materialit ndahet me forcën në tërheqje. formë alma kabiliyetini belirleyen değer bulunur. P355 kalite malzemenin çekme dayanımı ise 470 MPa ile 650 MPa arasında değişir. Yüzde uzama miktarı ise %20’dir.

P235 dhe P355 Rezistenca ndaj nxehtësisë

Ndërsa materiali P235 mund të përballojë temperaturat deri në 150-200 gradë P355 material në temperatura 400 gradë mbetet e paprekur edhe kur del. Për shkak të kësaj veçorie, përdoret në prodhimin e materialeve që do të ekspozohen ndaj temperaturave të larta si kaldaja dhe tubacione. P235, nga ana tjetër, përdoret si një material ndihmës, jo si material kryesor, gjatë prodhimit të bojlerit.

çeliku P235gh

Ne ju ofrojmë çelik cilësor P235gh. Produktet tona variojnë nga gypat e çelikut P235gh deri te pllakat e çelikut P235gh dhe gjithçka në mes, duke përfshirë pajisjet dhe fllanxhat e çelikut P235gh.

Ne ofrojmë produkte cilësore për të përmbushur nevojat tuaja. Produktet tona variojnë nga gypat e çelikut deri te fletët e çelikut korten.

Ne jemi te specializuar në prodhimin e çelikut P235GH me cilësi të lartë. Ne ofrojmë një gamë të gjerë çeliku p235gh, duke përfshirë tubacionet p235gh dhe pllaka çeliku p235gh.

Çeliku P235GH është një çelik evropian i specifikuar për përdorim në enë nën presion, kaldaja dhe shkëmbyes nxehtësie. Përbërja e këtij çeliku është ideale për aplikime ku temperaturat e larta të funksionimit janë normë dhe materiali përdoret nga fabrikuesit në industrinë e naftës, gazit dhe petrokimike.
Cilësia e produkteve tona të çelikut fillon në burim. Kompania jonë 160-vjeçare ka siguruar shtyllën kurrizore të ndërtesave, automobilave dhe pajisjeve elektroshtëpiake në mbarë botën. Me një bazë konsumatore të të gjithëve, nga individët tek kompanitë dhe organizatat, është thelbësore që ne të përmbushim premtimin tonë për të ofruar produkte çeliku që janë liderë në cilësi, efikasitet dhe qëndrueshmëri.

Prodhuesit e çelikut cilësor

Kur bëhet fjalë për procesin e prodhimit të çelikut, këtu në çelikun p235gh ne jemi krenarë të themi "produkti fillon në burim". Për 160 vjet çeliku p235gh ka përmbushur nevojat e klientëve të të gjitha llojeve me cilësinë e produkteve tona të çelikut. Nga enët nën presion tek automobilat dhe pajisjet shtëpiake, gama jonë e gjerë e çelikut i ka ndihmuar klientët tanë në rrugën e tyre drejt suksesit.

Si çelik p235gh, ne jemi krenarë të themi se produkti fillon në burim. Ne kemi ofruar shtyllën kurrizore të ndërtesave, automobilave dhe pajisjeve për 160 vjet. Ne kemi një shumëllojshmëri të gjerë të konsumatorëve – të gjithë nga individët tek kompanitë dhe organizatat. Për të përmbushur premtimin tonë për të ofruar produkte dhe zgjidhje çeliku që udhëheqin paketën për sa i përket cilësisë, efikasitetit dhe qëndrueshmërisë, ne duhet të ofrojmë produkte çeliku të cilësisë më të lartë.

Çeliku P235GH është çeliku me cilësi të lartë. Produktet tona mund t'i gjeni në më shumë se 100 vende të botës. Për shembull, çeliku p235gh është një çelik me cilësi të enës nën presion. Nëse keni nevojë të përdorni produktin tuaj të çelikut në temperatura të larta, është një ide vërtet e mirë të zgjidhni çelikun e klasës p265gh.

Cilësia fillon me çelikun; kjo është arsyeja pse p235gh është krenar për produktin tonë. Ne kemi ofruar çelik me cilësi të lartë për më shumë se 160 vjet dhe kemi një bazë klientësh që përfshin të gjithë, nga individët tek kompanitë dhe organizatat. Për të mbajtur premtimin tonë, ne ofrojmë produkte çeliku që udhëheqin paketën në cilësi, efikasitet dhe qëndrueshmëri.
Si çelik p235gh, ne jemi krenarë të themi se "produkti fillon në burim". Për 160 vjet ne kemi siguruar shtyllën kurrizore për ndërtesat, automobilat dhe pajisjet në mbarë botën. Me një bazë konsumatore nga të gjitha sferat e jetës, është e rëndësishme që ne të përmbushim premtimin tonë për të ofruar produkte dhe zgjidhje çeliku që udhëheqin paketën në cilësi, efikasitet dhe qëndrueshmëri.

GAME E PRODHIMIT TË CILËSISË SË ÇELIKUT P235GH

Si P235GH Steel, ne jemi krenarë të themi se "produkti fillon në burim". Gjatë 30 viteve të fundit ne kemi siguruar shtyllën kurrizore të ndërtesave, automobilave dhe pajisjeve shtëpiake në mbarë botën. Me një bazë konsumatore të të gjithëve, nga individët tek kompanitë dhe organizatat, është thelbësore që ne të përmbushim premtimin tonë për të ofruar produkte dhe zgjidhje çeliku që udhëheqin paketën në cilësi, efikasitet dhe qëndrueshmëri.

Çeliku është një burim jetik dhe i rëndësishëm. Sepse çeliku p235gh Ne jemi krenarë të themi "Produkti fillon në burim". Ne ofrojmë zgjidhje të gjithanshme çeliku sepse askush nuk di më shumë për çelikun sesa ekipi ynë. Ne kemi një histori krenare prej 30 vitesh

Jeni në kërkim të çelikut me cilësi të lartë. p235gh prej çeliku kjo është ajo që ju do të merrni. Ne ofrojmë jo vetëm cilësinë më të mirë, por edhe shërbimin më të mirë ndaj klientit. P235gh çelikufillon me sigurimin e çelikut për ndërtesat, makinat dhe pajisjet. Por edhe për të gjithë, nga individët tek kompanitë dhe organizatat. Kjo është arsyeja pse është thelbësore që ne të përmbushim premtimin tonë për të ofruar produkte çeliku që udhëheqin paketën për sa i përket cilësisë, efikasitetit dhe qëndrueshmërisë. Prej 30 vitesh ne ofrojmë produkte dhe zgjidhje lider çeliku (cilësi, efikasitet, qëndrueshmëri) për gjithçka që ju nevojitet.

Ne jemi krenarë për cilësinë e lartë të çelikut që prodhojmë. Kjo është arsyeja pse çeliku p235gh është një zgjedhje e shkëlqyer për këdo në tregun e produkteve të çelikut. Gama e produkteve tona është krijuar për të përmbushur nevojat tuaja dhe çmimet tona nuk mund të tejkalohen.

Produktet tona të çelikut fillojnë nga burimi dhe kjo është ajo që drejton kompaninë tonë. Me mbi 30 vjet përvojë dhe kënaqësi të klientit, ne jemi të përkushtuar për të ofruar produkte dhe zgjidhje çeliku që do të çojnë në cilësi dhe efikasitet.

Çeliku P235GH është një çelik me cilësi të lartë, të shkallës së enës nën presion, i përdorur në mbarë botën. Është një standard evropian dhe është gjithashtu një klasë ASTM A285/A285M.

gabim: Përmbajtja është e mbrojtur !!
sqShqip